cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
- Reaksiyon skoru
- 28,619
olmuşBir de böyle taktım olmusmu
olmuşBir de böyle taktım olmusmu
Şimdi sys fana ne takacagizolmuş
Olmuş , kabloyu düzenli bir yere koymanız kalmış hocam.Bir de böyle taktım olmusmu
Bir de bu var hangisi
Hocam sys fana takılacak şeyi bulamadimOlmuş , kabloyu düzenli bir yere koymanız kalmış hocam.
SYS_FAN girişi olur anakartda oraya hocam. İlgili anakart kitapçığından nerede olduğuna veya siz direk gözünüzle anakart üzerinden bulabilirsiniz.Bir de bu var hangisi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sys fana takılacak şeyi bulamadim
Bu arada hocam halı üzerinde sistem toplamak pek sağlıklı değil , statik elektrik açısından.Bir de bu var hangisi
Hocam sys fana takılacak şeyi bulamadim
SYS FAN’a bir şey takmana gerek yok. SYS FAN olayı sadece kaliteli kasalarda var senin kasada yokŞimdi sys fana ne takacagiz
Hocam sys fan yeri var anakartta amaSYS FAN’a bir şey takmana gerek yok. SYS FAN olayı sadece kaliteli kasalarda var senin kasada yok
Hocam teşekkürler onu ayarlayacagim sys fan var anakarttaSYS_FAN girişi olur anakartda oraya hocam. İlgili anakart kitapçığından nerede olduğuna veya siz direk gözünüzle anakart üzerinden bulabilirsiniz.
Bu arada hocam halı üzerinde sistem toplamak pek sağlıklı değil , statik elektrik açısından.
Sys fan bölümüne hangi kabloyu takacağımSYS_FAN girişi olur anakartda oraya hocam. İlgili anakart kitapçığından nerede olduğuna veya siz direk gözünüzle anakart üzerinden bulabilirsiniz.
Bu arada hocam halı üzerinde sistem toplamak pek sağlıklı değil , statik elektrik açısından.
Kasan kaliteli olsaydı orayı doldururdun ama o sendeni kasa sys fan ile fan kontrolü desteklemediği için sys fanı boş bırakacaksınHocam sys fan yeri var anakartta ama
Fanlar calismayacakmiKasan kaliteli olsaydı orayı doldururdun ama o sendeni kasa sys fan ile fan kontrolü desteklemediği için sys fanı boş bırakacaksın
çalışacak ama ne kadar hızlı dönmesini sen kontrol edemeyeceksin hep sabit hızda dönecekFanlar calismayacakmi
Olmusta youtuba yaz KL GAMERS yabanci bir site ama adam herseyi detayli gosteriyor toplarken izle sadece cok gzl yapalirsinBir de böyle taktım olmusmu
Ha tamam sıkıntı yok da fana güç nerden gidiyorçalışacak ama ne kadar hızlı dönmesini sen kontrol edemeyeceksin hep sabit hızda dönecek
O taktığın molex kablosundan işteHa tamam sıkıntı yok da fana güç nerden gidiyor