PC nadiren kapanıyor

S_EDAT

80+
Reaksiyon skoru
132
arkadaşlar benim pc il defa son 2 gündür bu sorunu yaşıyorum pubg lite cs go call of duty ww2 shadow of the tomb raider oyunlarında sıkıntı olmuyor ama resident evil 7 girdiğim zaman ekran kartı full tam gücünde çalışıyor ramde tam yetmiyor zaten o oyuna diğerlerinede tam yetmiyor gerçi neyse resident evil oynarken 2 3 saat sonra pc kapanıyor cpu max 55c gpu max 70 c ankart max 40 c ssd max 59 c acaba sorun nerde (xeon x3440 oc 3.5 ghz 8 gb ram gigabyte rx 570 onuda amd ile oto oc yaptım güzel fps artışı oldu game power 500w 80 bronze) acaba sorun nerde birde ekran kartının termal pedlerini değiştirdim .

Emin değilim fakat derece sınırlandırması olabilir mesela 70 derecenin üstüne çıkınca otomatik olarak kapanabilir onu da bios ayarlarından değiştiriliyor diye biliyorum

Emin değilim fakat derece sınırlandırması olabilir mesela 70 derecenin üstüne çıkınca otomatik olarak kapanabilir onu da bios ayarlarından değiştiriliyor diye biliyorum
bazen 75 de oluyor 55 de oluyor ondan değil galiba acaba powermi sıkıntılı

bazen 75 de oluyor 55 de oluyor ondan değil galiba acaba powermi sıkıntılı
Oda olabilir o psuları zaten önermiyoruz başka bir psu ike değiştirebilirsen bi dene bence

arkadaşlar benim PC il defa son 2 gündür bu sorunu yaşıyorum PUBG lite cs go call of duty ww2 shadow of the tomb raider oyunlarında sıkıntı olmuyor ama resident evil 7 girdiğim zaman ekran kartı full tam gücünde çalışıyor ramde tam yetmiyor zaten o oyuna diğerlerinede tam yetmiyor gerçi neyse resident evil oynarken 2 3 saat sonra PC kapanıyor cpu max 55c gpu max 70 c ankart max 40 c SSD max 59 c acaba sorun nerde (xeon x3440 oc 3.5 ghz 8 gb RAM Gigabyte rx 570 onuda AMD ile oto oc yaptım güzel fps artışı oldu game power 500w 80 bronze) acaba sorun nerde birde ekran kartının termal pedlerini değiştirdim .
sıcaklıklar?

dostum okumadın galiba yazıyor hepsi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde resident evil 7 korsan olduğu için olabilirmi çünki tek onda oluyor yada sistemi tek o zorluyor
İşlemcin yüüznden olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,329
Üyeler
189,434
Son üye
B0zoo
Geri