hocam saati sordunuz heralde, bi ara BİM aktüele gelmişti ordan almıştım.Monitörleri tutan aparat nedir hocam link varmı yada aratsam ne diye aratmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sat linkini bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasa içindeki venom linki hocammmm
peki hocam daha detaylı araştırırım. Teşekkürler.Almayı düşünürsen Araştır kullananlara sor belki bende olmuştur sadece şarj olayı fulledikten sonra denemedim, ve 4ms çekmek için m600 ün yazılımını kullandım, kendi programıda var. Nedense Gpx den daha fazla sevdim. Shape den olabilir.
Peki hocam teşekkürlerhocam saati sordunuz heralde, bi ara BİM aktüele gelmişti ordan almıştım.
Kral iki üç tanesini bilirleştirdim link veremem o yüzden. Biri masadan destekli biri duvara sabit hidrolik kollu ikiside.Monitörleri tutan aparat nedir hocam link varmı yada aratsam ne diye aratmam lazım
Hocam bi tanesinin linkide olur sadece 1 monitör için istiyorumKral iki üç tanesini bilirleştirdim link veremem o yüzden. Biri masadan destekli biri duvara sabit hidrolik kollu ikiside.
hocam merhaba sistem parçalarını ve klavyen nedir?Oda yok bari sistemin fotosunu atıyım dedim yalandan. salondaki yemek masasında takılıyorum hala (27-yirmi yedi yaşındayım)
Alıntıyı görüntüle
İmzada yazıyor hocam, görünmüyosa palit gaming pro 4080, 13700k ryujin ııı argb 360 sıvı soğutma, lancool ııı kasa rog b660f anakart var. Klavye skyloong gk87 pro banggodda satılıyor, yellow switch olanını almanı tavsiye ederim diğerleri biraz sesli çünkühocam merhaba sistem parçalarını ve klavyen nedir?
Hocam fark edememişim imza kısmını, bi tane akko 5087b var elimde ama 10/10 diyemem o yüzden alternatiflerini arıyorum. Wireless modu nasıl memnun musun klavyeden, epomakerda bazen indirim oluyor onu yakalayıp alınca banggoddan ucuza gelir mi acabaİmzada yazıyor hocam, görünmüyosa palit gaming pro 4080, 13700k ryujin ııı argb 360 sıvı soğutma, lancool ııı kasa rog b660f anakart var. Klavye skyloong gk87 pro banggodda satılıyor, yellow switch olanını almanı tavsiye ederim diğerleri biraz sesli çünkü
Bangod da da bazen 3200 lere düşüyor. 5087b de hangi switch olduğuna bağlı hocam. Gateron pro 3.0 yellow var benimkinde, akko cream yellowla benzer bi hissiyatı var gibi geldi bana. Klavyenin tasarımı ve hissiyatı çok hoşuma gitti, hatta en beğendiğim klavyem bu oldu bugüne kadar. bendeki spartan versiyonu, diğer versiyonlarını o kadar beğenmemiştim. Yazılımı çok kötü sadece, ihtiyacım olmadığı için yazılım üzerinden bi şey yapmıyorum zaten ama yine de sinir bozucu bi driver ı var klavyenin. Beğenmediğim tek yanı o olduHocam fark edememişim imza kısmını, bi tane akko 5087b var elimde ama 10/10 diyemem o yüzden alternatiflerini arıyorum. Wireless modu nasıl memnun musun klavyeden, epomakerda bazen indirim oluyor onu yakalayıp alınca banggoddan ucuza gelir mi acaba
Uzun zamandır böyle bir konu açılmadı ama o gün bu gün. Evet arkadaşlar PC ortamlarınız nasıl ?
Oda düzeni yapmak isteyenler için güzel fikirler olabilir.
Ben başlıyorum.