Monitor marka model nedir acaba? Bu arada sistem on numara.Bilgisayar köşem:Alıntıyı görüntüle
Ders çalışma kitap okuma yerim:Alıntıyı görüntüle
Oyun moduna geçince odam:Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
olm bu ne lan askdlçkasjdlkajsklşdjalskşdjlaksşjdklşsajdklaşsjdlkasjdlkasjlkdasjdlkşasjlkşdjasdlşkajlşdkjaslşkdhnaskljşhdkajşshdkjaşshdkjlashdkljsahdkjlashdkjlashdkjlashdkljashkdjlashkljdhasldasdasdgsafhgrfhfghsdfdsa
masa neydiAlıntıyı görüntüle
Buda benden
Buram buram samimiyet kokuyo olm epkfepödpfödşflspfödşflğs seninki hiç samimi değil kemdimi böyle avutuyomBilgisayar köşem:Alıntıyı görüntüle
Ders çalışma kitap okuma yerim:Alıntıyı görüntüle
Oyun moduna geçince odam:Alıntıyı görüntüle
olm bu ne lan askdlçkasjdlkajsklşdjalskşdjlaksşjdklşsajdklaşsjdlkasjdlkasjlkdasjdlkşasjlkşdjasdlşkajlşdkjaslşkdhnaskljşhdkajşshdkjaşshdkjlashdkljsahdkjlashdkjlashdkjlashdkljashkdjlashkljdhasldasdasdgsafhgrfhfghsdfdsa
Kasa phantex mi ?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
PC DEKİ TOZ İÇİN KUSURA BAKMAYIN TEMİZLEYECEĞİM
Arka plan için ledleri öneririm çok güzel duruyorlar
Beyaz olan G pro x superlight memnunum (fiyatını hak ettiğini söyleyemem)Hocam mouselardan memnun musunuz? bir de linklerini atarsanız sevinirim kaybettim ben.
anladım hocam benim bahsettiğim mouse Attack Shark X3 idi 2 mouseu da o sandım. Almayı düşünüyordum da vazgeçtim hem bahsettiğiniz o şarj olayı beni çok sıkar hem de klavyem ile uyumlu olması için ROG Keris almayı düşünüyorum. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.Beyaz olan G pro x superlight memnunum (fiyatını hak ettiğini söyleyemem)
Kırmızı olan Attack Shark X3 beğendim firmware update sonrası amd işlemcilerde capslock bugu çözüldü memnunum, kimse bahsetmemiş şarjı %80 e kadar geç düşüyor 80 den 50 ye seri iniyor %50 den sonra kullanılmıyor kopuyor ya da tekrar şarj edip denemem gerekiyor denemedim belki sorun yoktur. Onun dışında shape g pro x superligt ın biraz küçüğü ben gpx den daha sevdim. Siyahınıda aldım açmadım. Fiyatına göre çok güzel. Fps Oyunlarda iyi hissettiriyor. Bir süre gpx kullandigim icin hafifliği beni etkilemedi ama agir mouse dan gecilecekse alisma süresi olur tabii ki. Amazondan aldım.
Almayı düşünürsen Araştır kullananlara sor belki bende olmuştur sadece şarj olayı fulledikten sonra denemedim, ve 4ms çekmek için m600 ün yazılımını kullandım, kendi programıda var. Nedense Gpx den daha fazla sevdim. Shape den olabilir.anladım hocam benim bahsettiğim mouse Attack Shark X3 idi 2 mouseu da o sandım. Almayı düşünüyordum da vazgeçtim hem bahsettiğiniz o şarj olayı beni çok sıkar hem de klavyem ile uyumlu olması için ROG Keris almayı düşünüyorum. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.
hocam irem ve emre kim?Buda benden gelsin
hangi şehirdesin hocambir zamanlar dizdiğim sistem depremde gidince artık bu kadarı oluyor zaten oyundan da soğudum artık bana yetiyor artık ses sistemlerine yöneldim