Enes34Nacir
80+ Silver
Dahası
C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Hocam haqqus bunu nasıl yapsın ram 24 pin alayı gitmiş alooBu haqqusun tamir ettiği kasaya çok benziyor enkaz altında kalan arkadasimizin sistemini yeniledim do galiba video
ToksikÇöp sistem
Kardeşim milletin sistemine laf edeceğine sende sistemini at görelim. Sana göre çöp olabilir ama bazılarının hayalidir bu sistemler. İmkanı olmayan, bir gün bilgisayar sahibi olmak isteyenler için iyidir. Senin sistemi de bekliyoruz...Çöp sistem
Hocam Microsoft Store'da Lively wallpaper diye bi uygulama var(Ücretsiz) Eger bunun videosunu bulup indirisen, bilgisayarindan Lively wallpaperi acip bu videoyu indirilenlerden secip kullanabilirsinwallpaper engine olmadan kullanabiliyo muyum
Eski sistemimi arkadaşıma verdim adamın ailesi pc almıyordu .Kardeşim milletin sistemine laf edeceğine sende sistemini at görelim. Sana göre çöp olabilir ama bazılarının hayalidir bu sistemler. İmkanı olmayan, bir gün bilgisayar sahibi olmak isteyenler için iyidir. Senin sistemi de bekliyoruz...
wallpaper engine olmadan kullanabiliyo muyum
i5 4570Eski sistemimi arkadaşıma verdim adamın ailesi pc almıyordu .
hocam bi live var bi de lively var hangisini indirmeliyimHocam Microsoft Store'da Live wallpaper diye bi uygulama var(Ücretsiz) Eger bunun videosunu bulup indirisen, bilgisayarindan Live wallpaperi acip bu videoyu indirilenlerden secip kullanabilirsin
Bu hocamhocam bi live var bi de lively var hangisini indirmeliyim
İnşallah hocam. Bekliyoruz.Aga ne güzel odalarınız var ben hazır sistem aldım nasip olmadı şöyle güzel bi masa güzel bi ortam kurmak biraz daha kalsa bu konu keşke bir gün belki bende foto çeker atarım
Gamepower warcrykasa model nedir hocam?
Lively wallpaper olani kusura bakmayin yanlis yazmisimhocam bi live var bi de lively var hangisini indirmeliyim
TMX Pro mu bu? 10/10 bu arada