Pc Oyun Önerisi

EMO KRAL

80+
Reaksiyon skoru
1
Herkese iyi geceler ben 22 yaşındayım. Bana pc oyun önerisi söylerseniz mutlu olurum ama benim pc düşük sistemli olduğu için. Allah için bir oyun söyleyin yoksa karantina günlerimde kafayı yiyecem

Fortnite oynayabilirsin. Csgo oynayabilirsin ancak faceit oynamanı öneririm çünkü normal csgoda hile fazla.

FPS Seviyorsan Rainbow Six
Hikaye Seviyorsan: Control, Tomb Raider Serisi, Star Wars Jedi Faller Order ve
Bannerlord

Yeni çıkan mound and blade iyi bence

CSGO, PUBG, GTA 5, M&B: Bannerlord, ETS 2, The Forest

Herkese iyi geceler ben 22 yaşındayım. Bana pc oyun önerisi söylerseniz mutlu olurum ama benim pc düşük sistemli olduğu için. Allah için bir oyun söyleyin yoksa karantina günlerimde kafayı yiyecem
Brawlhalla çok zevkli oyuna bağlı tutuyor
LoL ilk başlarda zevk almazsınız sonra oyunda kendinize göre main karekter bulunca eğlenceli gelir ama sadece biraz sonra biraz ciddi oynayınca ne kadar kanser olduğunu oyuncuların nasıl olduğunu görünce iş can sıkıcı hal almaya başlıyor Allah`tan dereceli oyun girmiyorum yani rank kasmadan bunları yaşarsanız rank kasarken hayattan zevk alamyı bırakırsınız günlük 2 -3 saat arkadaşlara zevk almak için oynanır daha fazlası tavsiye edilmez

Düşük sistem için Hearthstone, Pubg Lite, çıktığı zaman Valorant vs.

cs de faceit oynayabilirsin bir arkadaşın dediği gibi ya da brawhalla olabilir o tarz oyunları seversen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,485
Üyeler
196,974
Son üye
JakutenSiz
Geri