Neler Yeni

Pc oyunlarına en fazla kaç ₺ verirsiniz?

AAA pc oyunlarına en fazla kaç ₺ verebilir ya da verirsiniz?

• Oy kullanan toplam üye
    120

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Knk herhalde ben çok cahilim, onu farkettim. Çünkü dediğin oyunların ark hariç hiçbirini bilmiyorum:)
Hayatta kalma tarzında ki oyunlara ilgin yoksa normaldir, saydıklarımın hepsi o tarzda :D

YazılımKafa

80+ Silver
RDR2 ilk çıktığında 265 TL ye almıştım ömrümde ilk defa bu kadar para verdim tek bir oyuna, bu yüzden daha oyunu oynamadım, ciddiyim :rolleyes:
Bende ocakta zamlanacak diye 98 den aldım ama henüz oynamadım. Tr yama vardır diye umuyordum baktım yok. Tr dil olmadan da zor geldi , malum hikayesi önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayatta kalma tarzında ki oyunlara ilgin yoksa normaldir, saydıklarımın hepsi o tarzda :D
Pek olduğunu söyleyemem. O oyunlar kaç ₺ civarı

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,372
İsim
Kaan
Bende ordan en son dying light 2 aldım. Önceden de cyberpunk vs bir kaç oyun almıştım. Kim ne derse desin, sistemi vs sıkıntı ama epic games bizim için çok faydalı
Ben alıyorum ama hiç oynayasım gelmiyor nedenini de çözemedim açıkçası.

TahinPekmez

80+ Silver
Bende ocakta zamlanacak diye 98 den aldım ama henüz oynamadım. Tr yama vardır diye umuyordum baktım yok. Tr dil olmadan da zor geldi , malum hikayesi önemli
oynamama sebebim ilk çıktığında türkçe yama yapan site davalık olmuştu. bene askıya aldım. sonra 5 saat kadar oynadım çok ağır bir oyundu. ama şuan the plague tale requiem oynuyorum bitsin başlaycağım. tam benlik bir oyunmuş bu arada fareli oyun.

bende para verdiğim için sevmediysem bile ana hikayeden gidip bitiriyorum hemen.

YazılımKafa

80+ Silver
Yoksa almam olur biter, zaten en son geçen sene PC de oyun aldım.

Gerçi CS2 yi çok fena alasım var, ama CS yi 10 liraya almışken CS2 ye 400 küsür diyorlar valla etmez ya, videolarıyla yetiniriz artık 😀
Cs 2 dediğin şey zaten cs go nun ücretsiz yükseltmesi. Ek ücret verilmeyecek

baronn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Barış kaplan
AAA pc oyunlarının 2000₺ yi aşacağı konuşuluyor. Bence firmalar 500₺ yapsa 2000₺ ye göre satış sayısından dolayı daha çok kazanırlar. Sizin tercihinizi de merak ediyorum. Küçük bir anketle görelim bakalım doğru mu düşünüyorum. Ankette yeni çıkan oynamak istediğiniz oyunlara verebileceğiniz maksimum tutarı seçin.
Eskiden olsa 100 TL'den fazla vermem derdim ama şimdi Starfield oyununa acayip yükseldiğim için 1000 TL'ye kadar da veririm.

YazılımKafa

80+ Silver
Uygulaması çok hantal. Bazen bende üşeniyorum

oynamama sebebim ilk çıktığında türkçe yama yapan site davalık olmuştu. bene askıya aldım. sonra 5 saat kadar oynadım çok ağır bir oyundu. ama şuan the plague tale requiem oynuyorum bitsin başlaycağım. tam benlik bir oyunmuş bu arada fareli oyun.

bende para verdiğim için sevmediysem bile ana hikayeden gidip bitiriyorum hemen.
Aynen Türkçe yama vardı sonradan hepsi kaldırdı. Yamasız zor bence

Eskiden olsa 100 TL'den fazla vermem derdim ama şimdi Starfield oyununa acayip yükseldiğim için 1000 TL'ye kadar da veririm.
O paraya 3 yıllık gamepass alırdın. Zaten gamepass e geliyor

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,372
İsim
Kaan

Ya çoğu da beğendiğim oyunlar yani izlerken sıkılmadan izlerim ama oynayasım gelmiyor.

Biraz Abdullah abinin dediği "Trde paranızı korumanın en iyi yolu bir şeyler almaktır". Mantığı ile alıyorum galiba.

YazılımKafa

80+ Silver
Ya çoğu da beğendiğim oyunlar yani izlerken sıkılmadan izlerim ama oynayasım gelmiyor.

Biraz Abdullah abinin dediği "Trde paranızı korumanın en iyi yolu bir şeyler almaktır". Mantığı ile alıyorum galiba.
Bende oynarım diye alıyorum ama bazılarını oynayasım gelmiyor, sonradan oynuyorum. Benzer bir şey yarıda bıraktığım oyunlarda da var. Mount and blade 2 yi yarıda bıraktım, şuan açsam saatlerce oynarım ama açasım gelmiyor

NightWish2434

80+ Silver
AAA pc oyunlarının 2000₺ yi aşacağı konuşuluyor. Bence firmalar 500₺ yapsa 2000₺ ye göre satış sayısından dolayı daha çok kazanırlar. Sizin tercihinizi de merak ediyorum. Küçük bir anketle görelim bakalım doğru mu düşünüyorum. Ankette yeni çıkan oynamak istediğiniz oyunlara verebileceğiniz maksimum tutarı seçin.
Uncharted 1-5 1000₺ verilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,403
Üyeler
163,309
Son üye
Kindel
Top Bottom