PC Performans Sorunları ve Çözüm Arayışları

Selam arkadaşlar bu kablosuz cihazlarda kopma kasma durumu vs anakart kaynaklı olabilir mi acaba ? (ilk başta yaşadığım sorundan bahsediyorum)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
PC nin HWmonitor bilgisi burada 45 dk kadar Clair Obscur Expedition 33 oynadım. Teleport olduğum yükleme ekranında bu şekide 90 derecelere kadar çıkıyor. Macun düzgün bir şekilde sürüldüğünü var sayarsak ne diyorsunuz?
Bu sorunu bende yaşamıştım chipset driverların ve biosun güncel mi ? ben onları güncelledikten sonra düzeldi bide sıvı soğutmayı temizlemiştim macunu değiştirmiştim

Selam arkadaşlar bu kablosuz cihazlarda kopma kasma durumu vs anakart kaynaklı olabilir mi acaba ? (ilk başta yaşadığım sorundan bahsediyorum)

Bu sorunu bende yaşamıştım chipset driverların ve biosun güncel mi ? ben onları güncelledikten sonra düzeldi bide sıvı soğutmayı temizlemiştim macunu değiştirmiştim
Driverlar güncel msi center dan güncelliyorum sürekli, Bios güncel değil sadece bu akşam onu güncelleyip deneyeyim bakalım. Bir de Win 10 kullanıyorum halen format atmak zor geliyor etki eder mi?

Yaa hocam allah razı olsun yaa, bios güncellemenin bu kadar farkettireceğini düşünmüyordum. Yağ gibi aklıyor şu anda oyun, Son Chipset güncellemeleriyle resmen ayrı bir uyum sağlamış :)

Geri