SatisFaction
80+ Silver
Dahası
PUBG Mobile için yeterli ama emülatör sıkıntılı.peki PC iyi mi reis oyun için ben pek anlamıyorum
PUBG Mobile için yeterli ama emülatör sıkıntılı.peki PC iyi mi reis oyun için ben pek anlamıyorum
Evet, 90 fps e ayarladım bozamıyorum, bozarsam bir daha 90 fps yapmak baya uğraştırıcıAkıcı mı oynuyorsun?
O yüzden oluyordur, HDR oynarsan bir sıkıntı olmaz.Evet, 90 fps e ayarladım bozamıyorum, bozarsam bir daha 90 fps yapmak baya uğraştırıcı
ALPER kanka topladın mı sistemini ?GT730 sanki bir tık düşük kalmış gibi, zaten bir emülatör oyunu olduğundan normal gibi. Ben imzamdaki sistemle bile donmalar yaşıyorum, emülatör kaynaklı yani
Ya oyun ilk çıktığından beri akıcıda oynuyorum, daha yükseğe alınca adam göremiyorumO yüzden oluyordur, HDR oynarsan bir sıkıntı olmaz.
1660S ile de akıcı oynamazsın be.
Topladım topladım, 2 haftadan da fazla oldu hattaALPER kanka topladın mı sistemini ?
Alışırsın, HDR en yüksek grafiklerde oyna.Ya oyun ilk çıktığından beri akıcıda oynuyorum, daha yükseğe alınca adam göremiyorum
Tamamdır, denerimAlışırsın, HDR en yüksek grafiklerde oyna.
Gameloop ayarlarını falan da en yükseğe al.
Donma sorunun ortadan kalkar, 1660S her türlü 60-90 FPS alır zaten.
OOO kanka iyi iyi beni tanıdın mı acabaYa oyun ilk çıktığından beri akıcıda oynuyorum, daha yükseğe alınca adam göremiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Topladım topladım, 2 haftadan da fazla oldu hatta
Daha önceden baya yardımcı olmuştun diye hatırlıyorum, forumda o kadar çok kişiyle konuşuluyor ki artık kim kim ayırt edemiyorum kusura bakmaOOO kanka iyi iyi beni tanıdın mı acaba
Discord utanan çocuk sensin işte bana ses attınDaha önceden baya yardımcı olmuştun diye hatırlıyorum, forumda o kadar çok kişiyle konuşuluyor ki artık kim kim ayırt edemiyorum kusura bakma
Allah Allah o sen miydin ya? Sanki başkasına atmıştım diye hatırlıyorum, isim değiştirdin mi sen?Discord utanan çocuk sensin işte bana ses attın