Neler Yeni

Pc Rastgele açılıyor ya da açılmıyor...

yucelo98

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yücel Özçelik
5 yıldır kullandığım kasada son 2 yıldır ara sıra açılış sorunu...

Güç tusu sonrası siyah ekran
Klavye mouse rgb çalışmıyor
Kasa fanları çalışıyor rgb ile beraber
Güç tuşuna basınca pc kapanıyor
Ram sök tak, bios sök tak psu tusu kapat bekle vs vs kombinasyonlari denendi kesin çözüm yok, rastgele zamanlarda açılıyor bazen açılmıyor, bugun 6 sonra tuşa bastım açıldı, sonra kapatıp açtım açılmadı.
Bios guncelledim diye hatırlıyorum
Driverleri update
Windows update hep denetlerim
B450 m k
Ryzen 5 3600
Xfx Rx 5700 xt chic 3 fanli
Corsair rgb delta kasa 550+ bronze psulu olan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarciya götüreceğim vakit ayiramadim zaten cok kullanmıyorum kasayi, ve büyük ihtimalle ustayı görünce düzelen araç misali orada açılırsa kardesim bu çalışıyor gel al diyip evde yine mokoko olucak diye korktuğum icin götürmeye usendim cunku uzak bilgisayarcim, yani elbet goturucem ama burda da yardım almak istedim çünkü yerli yabancı bunu yaşayan çok kişi var ve bir türlü çözüm yok ortada zaten çok tuhaf bazen en zorlayıcı oyunlari oynattiran kapanma vs olmayan kasa, nasıl oluyor bazen hiç açılmıyor anlayamıyorum.

Psu anakart ekran kartı ram tum bilesenler de problem çıkabilir forumda da ne çözüm olabilir bilmiyorum ama bu yılın en son rastgele açılmayan pc konusu bu olsun en azından :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dp kablo ile 144hz de aoc monitöre bağlıyorum kasayi, pc açılmadığı beklediği. siyah ekrandayken dp kablo sök tak yapınca ekrana aoc yazısı sonrasında no signal yazıyor bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,825
Üyeler
169,480
Son üye
Glaci
Top Bottom