bende şimdi ilan yüklüyordum rez alayımBende bilgisayarımı satmak istiyorum ne gibi önlemler almam lazım ve noterde satabilirmiyim?
nezaman aldınpc parçalarım bunlar;
AMD Ryzen 3500X işlemci
Asrock b450m pro4
sapphire rx 570 4 gb itx ekran kartı
xpg gammix d 10 black 8 gb cl6 ram
Sandisk 2x 250 gb ssd
Dark vision kasa
cooler master mw 80 plus wihte 500 watt psu
ne kadardan ilana koymalıyım?
Bilgisayarı denetebileceğin bir yerde buluş parayıda EFT al Nakit alırsanda doğru saydığından emin ol uyanık çok varBende bilgisayarımı satmak istiyorum ne gibi önlemler almam lazım ve noterde satabilirmiyim?
Denet bilgisayarı çalıştığını göster. Geçen bir bilgisayar sattım bilgisayarı denemek istemediler ben de tamam dedim, bilgisayar taşınırken HDD darbe almış bozulmuş. Bilgisayarı ben de taşıdım o da taşıdı şimdi darbeye kim sebep oldu o da belli değilBende bilgisayarımı satmak istiyorum ne gibi önlemler almam lazım ve noterde satabilirmiyim?
Alakası yok. Gereksiz korku ve satış kaçırır. Öyle bir saçmalık mı var? Ürün garantiliyse zaten + bir güven oluyor. Orta yerde buluşulup pc mi satılır? Taksim meydanında ortada buluşalım o zaman hiçbir şekilde alıcı bir şey test etmeden alsın. Ben daha dün gece sattım. Evime geldi test etti gördü baktı aldı gitti. 3 gün sonra sıkıntıda yaşasa beni aramaz zaten.Ben bilgisayarımı değil ama ekran kartımı sattım.
- Kalabalık ortamda buluşmak iste.
- Parayı banka hesabına IBAN üzerinden atmasını iste.
- "Bilgisayarı sattıktan sonra çıkan sorunlardan ben sorumlu değilim. Onlar sana kalmış." Üstüne basa basa söyle bunu.