Neler Yeni

Pc satanlar tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Alakası yok. Gereksiz korku ve satış kaçırır. Öyle bir saçmalık mı var? Ürün garantiliyse zaten + bir güven oluyor. Orta yerde buluşulup pc mi satılır? Taksim meydanında ortada buluşalım o zaman hiçbir şekilde alıcı bir şey test etmeden alsın. Ben daha dün gece sattım. Evime geldi test etti gördü baktı aldı gitti. 3 gün sonra sıkıntıda yaşasa beni aramaz zaten.
Hayır kaçırmaz. Benim ekran kartı olduğu için alıp kaçma gibi bir durum olabilirdi. Bu yüzden kalabalık ortamda buluşmak önemli.
Test etme gibi muhabbetleri zaten yapacak. O onun bileceği iş.
Daha önce yaptığım satışlarda sonradan sorun çıktığı için beni arayıp durdu. Bu yüzden onu da ekledim. Arayabilir, herkes aynı değil.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,942
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Satış sözleşmesi hazırla. Alıcı satıcı isim TC yaz.
PC parçaları marka modellerini yaz. Ve alıcının sağlam şekilde aldığına dair bundan sonraki sorumlulugun kendisinde olduğuna dair kağıt imzalat.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
fıstık
Bende bilgisayarımı satmak istiyorum ne gibi önlemler almam lazım ve noterde satabilirmiyim?
ben intenet kafeden pc aldım saterken basıma gelenler anlartıyorum pc simdi resmen çöptu hd4670 ekrna kartı vardı hiç mavi ekran görmemiştim pc saglam sanıyordum ama enson 7 days to die oynarken oyunu acmamasına sinir olup sattıp ve işyerime göturdum oradaki cocuklar pc mi hunharca kullandı ve 3 4 defa mavi ekran gördu en sonunda musterireler zaten kanser ugrasmaktan baydım ama hafif korkuda var satamassam yandık o an aklıma bişi dank etti ekran kartını cıkar hardiskini cıkar 150 tl assagıya koy alan elbet cıkar dedim ve sanırım ya enayi buldum ya da cok ballıydım 1 tane adam aldı testlerini yaptı yalan bilgi koymadıgım için testi sorusnuz geçti ve sattım al bu hikamneyi kime anlatırsan anlat ne cıkarım yapcaksan yap ama ilk yazanlar genelde bu işi bilen adamlar oluyor

Muci46

80+ Bronze
Ben bilgisayarımı değil ama ekran kartımı sattım.
  • Kalabalık ortamda buluşmak iste.
  • Parayı banka hesabına IBAN üzerinden atmasını iste.
  • "Bilgisayarı sattıktan sonra çıkan sorunlardan ben sorumlu değilim. Onlar sana kalmış." Üstüne basa basa söyle bunu.
Ben sorumlu değilim mi hdhdhdsjssjfjfjdjsjsjdjfj bide basa basa dhdhjejsjdjfjdjdididjxbbdjd engel

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Ben sorumlu değilim mi hdhdhdsjssjfjfjdjsjsjdjfj bide basa basa dhdhjejsjdjfjdjdididjxbbdjd engel
Pardon bu nasıl bir tepki? İstediğini at umurumda değil.
Kendi satış deneyimlerimden bir şeyler ortaya koyarak yazdım. Derdin ne?
Test eder alır, aldıktan sonra sorun çıkar orası beni ilgilendirmez, bu kadar basit.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
bilgisayarın ruhsatını al notere git, orda ilgilenirler senle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Doğukan
bilgisayarın ruhsatı varsa notere git ama noter masraflarını adama kitle sen ödeme

Top Bottom