Neler Yeni

PC Satıp Dizüstü Geçenler

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Youtube da çok takılırım, hikayeli oyunlar çok nadir oynarım. Daha çok Valorant oynarım. Aklımda Macbook 2020 var. Macbook kullananlar ve PC den dizüstüne geçenler deneyimlerini yazarsa çok mutlu olurum. Takas yöntemi ile geçmeyi düşünüyorum. Bir Laptop veya Macbook düşünüyorum. Sizce güzel bir tercih olur mu?

Sistemim:
1660 TI
Ryzen 5 3600
8 GB RAM
240 SSD 500 HDD

yusuftheayay

80+ Bronze
Valo oynuyorsan sadece direk geç, ben laptoptan masaüstüne geçtim taşınma olayı gerçekten önemli koca bilgisayarı kaldırdım salona götürdüm daha serin diye sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı mesajı bidaha yazmana gerek yok bk orda konuyu yükselt var ona bas yeter

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
atlas
Ben rx580 r5 1600 lü bir sistemi satıp üstüne koyup 2060 lı bir laptopa geçtim ve her yere götürüp oynama olayı gerçekten iyi bazen alıp balkona bazen salona bazen de kalmaya gideceğim yerlere götürüyorum hoş oluyor oynaması ev haricinde de

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben rx580 r5 1600 lü bir sistemi satıp üstüne koyup 2060 lı bir laptopa geçtim ve her yere götürüp oynama olayı gerçekten iyi bazen alıp balkona bazen salona bazen de kalmaya gideceğim yerlere götürüyorum hoş oluyor oynaması ev haricinde de
Hiç ısınmadan dolayı oyun zevkiniz baltalanıyor mu? Mesela RDR oynayacağım çok ısındığı için kapatmam gerekir mi?

Oyun oynuyorsan macbook gereksiz olur.
Stabillik açısından onu seviyorum. Windows tabi oyun için en iyisi fakat sorunlar ile karşılaşıyorum sürekli.

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
atlas
Hiç ısınmadan dolayı oyun zevkiniz baltalanıyor mu? Mesela RDR oynayacağım çok ısındığı için kapatmam gerekir mi?

Stabillik açısından onu seviyorum. Windows tabi oyun için en iyisi fakat sorunlar ile karşılaşıyorum sürekli.
80 derecelere hatta 90 derecelere çıktığı oluyordu cyberpunk oynar iken de soğutma sistemi güzel benim modelin gürültülü oluyor fulleyince ayarı ama indiriyordu 70 lere üstüne zaten masaya koyarak oynuyorum arkasına da yükseltme yaparak dizlerimin üstünde oynayamazsın zaten

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
80 derecelere hatta 90 derecelere çıktığı oluyordu cyberpunk oynar iken de soğutma sistemi güzel benim modelin gürültülü oluyor fulleyince ayarı ama indiriyordu 70 lere üstüne zaten masaya koyarak oynuyorum arkasına da yükseltme yaparak dizlerimin üstünde oynayamazsın zaten
Peki sistemimi belirttim üstte, takas yöntemi ile hangi laptopu önerirsiniz? Yani benim sisteme hangi ekran kartlı ve işlemcili laptop denk olur?

A1meda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
A1meda
Youtube da çok takılırım, hikayeli oyunlar çok nadir oynarım. Daha çok Valorant oynarım. Aklımda Macbook 2020 var. Macbook kullananlar ve PC den dizüstüne geçenler deneyimlerini yazarsa çok mutlu olurum. Takas yöntemi ile geçmeyi düşünüyorum. Bir Laptop veya Macbook düşünüyorum. Sizce güzel bir tercih olur mu?

Sistemim:
1660 TI
Ryzen 5 3600
8 GB RAM
240 SSD 500 HDD
Senin yerinde olsam macbooku elimde bulundurup geforce nowdan bdo falan oynardım. FPS oynamak istiyorsan windowsa geçmen gerekiyor gibi görünüyor

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Senin yerinde olsam macbooku elimde bulundurup geforce nowdan bdo falan oynardım. FPS oynamak istiyorsan windowsa geçmen gerekiyor gibi görünüyor
Evet online oyunları gözden çıkarmam gerekiyor. Fakat Windows un da sıkıntıları bitmiyor. Macos akıcı ve stabil. Youtube dan desteklediği oyunları inceliyorum.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
İyi de Mac için optimize edilmemiş Valorant'ı bir şekilde mace windows kurup oynarsan iyi performans alacağını mı düşünüyorsun?

mesut3467

80+ Bronze
Eğer sürekli bir yerlere pc taşımayacaksan laptop dünyanın en büyük pişmanlığı olur. Mac zaten ekran kartı güçlü olan bir laptop değil. Laptoplarda ekran kartı iyi olsa bile ısınma sorunu ve ağırlık problemi oluyor. Burada temel amaç ne işle meşgul olacaksın onu belirlemen gerekiyor.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Top Bottom