Arthur Morgan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 5
Öyle arkadaş var mı yaaarkadaşların sağlam ise sana CyberPunk 2077 bile hediye edebilirler
Öyle arkadaş var mı yaaarkadaşların sağlam ise sana CyberPunk 2077 bile hediye edebilirler
Fallout 76 + Borderlands 3 hediye geldi. İade isteyip DST skin aldırdım 200TL falan yerine 30TL'lik skin pack tercih ettim. Oynamayacağım oyunlar.Öyle arkadaş var mı yaa
Pes çok seviyorum pes 18 ve pes 18 Lite+ çevrimdışı 500 saatim vardır. Artık yenisine geçmek istiyorum ancak hediye eden yokYeni ortamlara girmekten çekinme, sevdiğin oyunun elbet grupları vardır oralarda takılabilirsin. Cidden yaptığın ölü yatırım olur ve daha az zevk alırsın bir süre sonra.
Yuh ben pes 21 istesem almazlarFallout 76 + Borderlands 3 hediye geldi. İade isteyip DST skin aldırdım 200TL falan yerine 30TL'lik skin pack tercih ettim. Oynamayacağım oyunlar.
İstersen bana hediye edebilirsin :dFallout 76 + Borderlands 3 hediye geldi. İade isteyip DST skin aldırdım 200TL falan yerine 30TL'lik skin pack tercih ettim. Oynamayacağım oyunlar.
Şu an o insanlar hayatımda değiller üzgünüm Neyse almayın PS4.Pes çok seviyorum pes 18 ve pes 18 Lite+ çevrimdışı 500 saatim vardır. Artık yenisine geçmek istiyorum ancak hediye eden yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yuh ben pes 21 istesem almazlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
İstersen bana hediye edebilirsin :d
Almıcam vazgeçtim zaten de oyun yok ciddi ciddiŞu an o insanlar hayatımda değiller üzgünüm Neyse almayın PS4.
o insanlar hayatımda değiller
Kaliteli bi gamepad al pcden devam et.Arkadaşlar ben sistemi satıp Ps4 alsam ve aradaki farklar ile hikayeli oyunları sevmek ve alışmak için gow cyberpunk 2077 horizon falan alıp bide pes 21 çekip oynamak ne kadar mantıklı olur? 4 oyun bir yerden sonra sıkarmı belki 1-2 oyun daha alabilirim
Gamepad i hangi oyunlarda kullanıcamKaliteli bi gamepad al pcden devam et.
Pes,fifaGamepad i hangi oyunlarda kullanıcam
Fifam yok crack istemiyorum pes 2018 var bezdim artıkPes,fifa