PC satıp PS4 almak mantıklı mı ?

Reaksiyon skoru
38
Taşıdığımız yerde ev interneti alt yapısı olmadığı için internetim yok PC satıp PS4 CD li oyun alarak oyun oynamayı planlıyorum sizce ne yapmalıyım? Sistemim 16 GB ram R5 5600 rx6600

Taşıdığımız yerde ev interneti alt yapısı olmadığı için internetim yok PC satıp PS4 CD li oyun alarak oyun oynamayı planlıyorum sizce ne yapmalıyım? Sistemim 16 GB ram R5 5600 rx6600
Hocam ayıptır sorması nere taşındınız

ps5 al bence

İnternet olmaması PS4 için de sorun.

internet yoksa pc hiçbi işe yaramaz. en azından cdli offline oynarsın. tabi ilerde ya internet olursa. pc psi ezer geçer ezerrrrrr ezer geçer ulan

ps4 ü internetsiz oyun oynayamıyorsunuz cd taksanız bile bazı oyunlar datayı internet üzerinden çekiyor tamamen illegal ps4 alırsanız oyunları harddisk e doldurtup oynayabilirsiniz konsolcudan

Hocam uydu internet alabilrsiniz altyapı gerekmez

internet yoksa pc hiçbi işe yaramaz. en azından cdli offline oynarsın. tabi ilerde ya internet olursa. pc psi ezer geçer ezerrrrrr ezer geçer ulan
Knk sakın bende öyle düşünüyorum PC ye oyunu neremle indirecem 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam uydu internet alabilrsiniz altyapı gerekmez
Evet biliyorum buradakiler 7 k ya takarız diyolar para yok😓

Knk sakın bende öyle düşünüyorum PC ye oyunu neremle indirecem 🤣
7k mı bizim burada en son 600 tl idi haydi şuanda 1000 olsun hocam, farklı firamlara dükkanlara sorun bulursunuz illaki.

ps4 ü internetsiz oyun oynayamıyorsunuz cd taksanız bile bazı oyunlar datayı internet üzerinden çekiyor tamamen illegal ps4 alırsanız oyunları harddisk e doldurtup oynayabilirsiniz konsolcudan
Reis ben bi GTA 5 bı rdr2 bide tüm uncharted lari alsam yeter bunlar illaki data yukletiyormu?

7k mı bizim burada en son 600 tl idi haydi şuanda 1000 olsun hocam, farklı firamlara dükkanlara sorun bulursunuz illaki.
Allallaa buradaki adam uydu dağıtıcı her şey içinde 6700 dedi vay be

Hocam pc yi satmayın bence kablonet turknet gibi operatörleri arayıp size altyapı sağlayabilirlermi sorabilirsiniz yada imza toplayıp turk telekom altyapısı çektibilirsiniz

Param yetmiyor😭

Hocam pc yi satmayın bence kablonet turknet gibi operatörleri arayıp size altyapı sağlayabilirlermi sorabilirsiniz yada imza toplayıp turk telekom altyapısı çektibilirsiniz
Reis şuan yaşadığım sokakta herkes interneti var fakat bizim oturduğumuz ev müstakil ev interneti nakil istedik alt yapınız yok dedi

Geri