- Reaksiyon skoru
- 38
Taşıdığımız yerde ev interneti alt yapısı olmadığı için internetim yok PC satıp PS4 CD li oyun alarak oyun oynamayı planlıyorum sizce ne yapmalıyım? Sistemim 16 GB ram R5 5600 rx6600
Hocam ayıptır sorması nere taşındınızTaşıdığımız yerde ev interneti alt yapısı olmadığı için internetim yok PC satıp PS4 CD li oyun alarak oyun oynamayı planlıyorum sizce ne yapmalıyım? Sistemim 16 GB ram R5 5600 rx6600
Taşıdığımız yerde ev interneti alt yapısı olmadığı için internetim yok PC satıp PS4 CD li oyun alarak oyun oynamayı planlıyorum sizce ne yapmalıyım? Sistemim 16 GB ram R5 5600 rx6600
ps4 ü internetsiz oyun oynayamıyorsunuz cd taksanız bile bazı oyunlar datayı internet üzerinden çekiyor tamamen illegal ps4 alırsanız oyunları harddisk e doldurtup oynayabilirsiniz konsolcudanTaşıdığımız yerde ev interneti alt yapısı olmadığı için internetim yok PC satıp PS4 CD li oyun alarak oyun oynamayı planlıyorum sizce ne yapmalıyım? Sistemim 16 GB ram R5 5600 rx6600
Reis Antalya Elmalı dayım port doluymuşHocam ayıptır sorması nere taşındınız
Knk sakın bende öyle düşünüyorum PC ye oyunu neremle indireceminternet yoksa pc hiçbi işe yaramaz. en azından cdli offline oynarsın. tabi ilerde ya internet olursa. pc psi ezer geçer ezerrrrrr ezer geçer ulan
Evet biliyorum buradakiler 7 k ya takarız diyolar para yokHocam uydu internet alabilrsiniz altyapı gerekmez![]()
7k mı bizim burada en son 600 tl idi haydi şuanda 1000 olsun hocam, farklı firamlara dükkanlara sorun bulursunuz illaki.Knk sakın bende öyle düşünüyorum PC ye oyunu neremle indirecem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reis ben bi GTA 5 bı rdr2 bide tüm uncharted lari alsam yeter bunlar illaki data yukletiyormu?ps4 ü internetsiz oyun oynayamıyorsunuz cd taksanız bile bazı oyunlar datayı internet üzerinden çekiyor tamamen illegal ps4 alırsanız oyunları harddisk e doldurtup oynayabilirsiniz konsolcudan
Allallaa buradaki adam uydu dağıtıcı her şey içinde 6700 dedi vay be7k mı bizim burada en son 600 tl idi haydi şuanda 1000 olsun hocam, farklı firamlara dükkanlara sorun bulursunuz illaki.
Hocam pc yi satmayın bence kablonet turknet gibi operatörleri arayıp size altyapı sağlayabilirlermi sorabilirsiniz yada imza toplayıp turk telekom altyapısı çektibilirsinizTaşıdığımız yerde ev interneti alt yapısı olmadığı için internetim yok PC satıp PS4 CD li oyun alarak oyun oynamayı planlıyorum sizce ne yapmalıyım? Sistemim 16 GB ram R5 5600 rx6600
Param yetmiyorps5 al bence
Reis şuan yaşadığım sokakta herkes interneti var fakat bizim oturduğumuz ev müstakil ev interneti nakil istedik alt yapınız yok dediHocam pc yi satmayın bence kablonet turknet gibi operatörleri arayıp size altyapı sağlayabilirlermi sorabilirsiniz yada imza toplayıp turk telekom altyapısı çektibilirsiniz