Neler Yeni

PC Sürekli Yeniden Başlıyor: Yardım İstiyorum

Kurulan windowsta bir sorun var bence donanımsal olsa konu acmaya bile gerek duymazdın
Donanımsal olup olmadığını anlamaya çalışıyorum zaten PC yı 2. El aldım donanımsal problem varsa PC yı götürcem oraya ama 80 km olduğu için bi iyice bakalım derdim o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

farklı bir sürüm denediniz mi test etmek için
Hayır

Donanımsal olup olmadığını anlamaya çalışıyorum zaten PC yı 2. El aldım donanımsal problem varsa PC yı götürcem oraya ama 80 km olduğu için bi iyice bakalım derdim o

Hayır
Bu ekrandayken de reset atmıyor sanırım atmadı daha yani

Ekler

• IMG_20250313_130435.jpg
    IMG_20250313_130435.jpg
    3.6 MB · Hit: 9
Windows varken de sistem açılıyor 1 dakika kadar gidiyor YouTube a bile girebiliyorum sonra reset atıyordu aynı mı?

Kasanın ışıkları falan sönmüyor ama sadece baştan başlıyor PC reset atıyor
aynen kanka bire bir aynısı oldu bazen masüstü geliyordu bazen de hiç gelmeden kasanın fanlar hızlanıp sadece reset atıyrodu sonra biosa giriyordu kendi kendine

Hayır

ama biosta asla reset yemiyordum

Hayır

Hâlâ reset atmadı bu ekrandayken acaba ssd kaynaklı mı(sata)

bir şey soracağım soruyu soran arkadaş biosta bir şey olmadığını söylüyor sadece kurulumda bu hatayı alıyormuş sizdeki durum işlemciye binen yükten dolayımı oluyor ???
knk benim olay pc ertesi gün durduk yere oldu açıyorum reset atıyrodu sürekli bazen windos geliyordu sonra format atayım dedim son kısımda kuruluma başlarken yine reset atıyordu sonra biosa geçiyordu. sonra idarelik işlemci aldım windost kurdum bozuk olanı geri taktim arada da çok nadir arada masaüstü geliyordu yine reset atmaya devam ediyordu

PC'ye Windows kurmaya çalışıyorum sürekli yeniden başlıyor durduk yere çıldıracağım artık bir el atın bilgili arkadaşlar BIOS'ta iken sorun yok yeniden başlamıyor asla yeni kurduğum Windows'ta da aynı sorun vardı yeniden başlıyordu format atayım dedim onu da atamadım diskparttan clean attım diske yani diskte hiçbir şey yok kurulum ekranı geliyor kuruluma başlıyorum belli bir süre sonra reset atıyor PC biosta iken asla ve asla olmuyor bu durum
Aynısını yaşadım işlemcim bozulmuştu (i5 13400f)

ve elimde bir sürü parça vardı ram ekran kartı ssd anakart dışında hepsini denemiştim hatta bilgisayarcıya gitmeyen ben götürdüm tek tek sktük aynıydı sonra benim o işlemciyi adamın kasaya taktık onda da aynısını yaptı

Aynısını yaşadım işlemcim bozulmuştu (i5 13400f)
+1 benimde ryzen 5 5500 bozuldu böyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,766
Üyeler
173,256
Son üye
ekiin
Geri