bahtsızkarakter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 990
Ramin uçlarını silgi ile silmeyi deneMalesef elimde başka bir PC yok
Ramin uçlarını silgi ile silmeyi deneMalesef elimde başka bir PC yok
DenedimRamin uçlarını silgi ile silmeyi dene
Cmos reset dene bir deDenedim
Olmadı yine reset attıCmos reset dene bir de
Kurulan windowsta bir sorun var bence donanımsal olsa konu acmaya bile gerek duymazdınOlmadı yine reset attı
Donanımsal olup olmadığını anlamaya çalışıyorum zaten PC yı 2. El aldım donanımsal problem varsa PC yı götürcem oraya ama 80 km olduğu için bi iyice bakalım derdim oKurulan windowsta bir sorun var bence donanımsal olsa konu acmaya bile gerek duymazdın
Hayırfarklı bir sürüm denediniz mi test etmek için
Bu ekrandayken de reset atmıyor sanırım atmadı daha yaniDonanımsal olup olmadığını anlamaya çalışıyorum zaten PC yı 2. El aldım donanımsal problem varsa PC yı götürcem oraya ama 80 km olduğu için bi iyice bakalım derdim o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır
aynen kanka bire bir aynısı oldu bazen masüstü geliyordu bazen de hiç gelmeden kasanın fanlar hızlanıp sadece reset atıyrodu sonra biosa giriyordu kendi kendineWindows varken de sistem açılıyor 1 dakika kadar gidiyor YouTube a bile girebiliyorum sonra reset atıyordu aynı mı?
Kasanın ışıkları falan sönmüyor ama sadece baştan başlıyor PC reset atıyor
ama biosta asla reset yemiyordumDonanımsal olup olmadığını anlamaya çalışıyorum zaten PC yı 2. El aldım donanımsal problem varsa PC yı götürcem oraya ama 80 km olduğu için bi iyice bakalım derdim o
Hayır
Bu ekrandayken de reset atmıyor sanırım atmadı daha yani
Hâlâ reset atmadı bu ekrandayken acaba ssd kaynaklı mı(sata)Donanımsal olup olmadığını anlamaya çalışıyorum zaten PC yı 2. El aldım donanımsal problem varsa PC yı götürcem oraya ama 80 km olduğu için bi iyice bakalım derdim o
Hayır
Bu ekrandayken de reset atmıyor sanırım atmadı daha yani
knk benim olay pc ertesi gün durduk yere oldu açıyorum reset atıyrodu sürekli bazen windos geliyordu sonra format atayım dedim son kısımda kuruluma başlarken yine reset atıyordu sonra biosa geçiyordu. sonra idarelik işlemci aldım windost kurdum bozuk olanı geri taktim arada da çok nadir arada masaüstü geliyordu yine reset atmaya devam ediyordubir şey soracağım soruyu soran arkadaş biosta bir şey olmadığını söylüyor sadece kurulumda bu hatayı alıyormuş sizdeki durum işlemciye binen yükten dolayımı oluyor ???
Aynısını yaşadım işlemcim bozulmuştu (i5 13400f)PC'ye Windows kurmaya çalışıyorum sürekli yeniden başlıyor durduk yere çıldıracağım artık bir el atın bilgili arkadaşlar BIOS'ta iken sorun yok yeniden başlamıyor asla yeni kurduğum Windows'ta da aynı sorun vardı yeniden başlıyordu format atayım dedim onu da atamadım diskparttan clean attım diske yani diskte hiçbir şey yok kurulum ekranı geliyor kuruluma başlıyorum belli bir süre sonra reset atıyor PC biosta iken asla ve asla olmuyor bu durum
+1 benimde ryzen 5 5500 bozuldu böyleAynısını yaşadım işlemcim bozulmuştu (i5 13400f)
Sata ssd varsa sata portunda veya kullandığınız kabloda sorunlar olabilirHâlâ reset atmadı bu ekrandayken acaba ssd kaynaklı mı(sata)