pc takılıyor

Mileven

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,725
takılıyor sonra ses gelıyor 1 sanıyelık dırrrr diye fps dusuyor hemen duzelıyor sebebi nedir ? psu (hadron 500W)

PSU ucu ucuna yetiyor sanırım.

Diskiniz nedir?
Düzenli mi oluyor?
Benimle aynı vakayı yaşıyorsunuz sanırım.

Diskiniz nedir?
Düzenli mi oluyor?
Benimle aynı vakayı yaşıyorsunuz sanırım.
dish samsung 500 GB saglık durumu %100 sıcaklık 20-30 larda bugun olmaya başladı diğer SSD windows kurulu GX1 260 80 gb boş
Post automatically merged:

Bilgisayar yük altındayken mi oluyor ?
lol oynuyorum psu sesli calısıyor patlıcak diye korkuyorum

dish samsung 500 GB saglık durumu %100 sıcaklık 20-30 larda bugun olmaya başladı diğer SSD windows kurulu GX1 260 80 gb boş

lol oynuyorum PSU sesli calısıyor patlıcak diye korkuyorum
Boştayken olmuyorsa aynı problem PSUdan dolayı.

Aynı vaka değilmiş. 😁
PSU'dan mı kaynaklanıyor deniyelim.
Ekran kartına UnderVolt yapın sonra tekrar oyuna girin bakalım dııırt yapacak mı. Fps düşüşü olacaktır haberiniz olsun.

Ram'den kaynaklı da olabilir. Memtest86 ile belleklerinizi test edin. YouTube'da nasıl kullanılacağı ile ilgili rehber videolar var.

Aynı vaka değilmiş. 😁
PSU'dan mı kaynaklanıyor deniyelim.
Ekran kartına UnderVolt yapın sonra tekrar oyuna girin bakalım dııırt yapacak mı. Fps düşüşü olacaktır haberiniz olsun.
sharkoon gelsın bakalım hocam başka oyuna gıremıyorum sistem kapanıyor ne dıyorsunuz siz

RAM'den kaynaklı da olabilir. Memtest86 ile belleklerinizi test edin. YouTube'da nasıl kullanılacağı ile ilgili rehber videolar var.
ekran kartı 590 olunca olmaya başladı

sharkoon gelsın bakalım hocam başka oyuna gıremıyorum sistem kapanıyor ne dıyorsunuz siz

O sorun bende de vardı benim sistemimde de kasma sorunu var. Bende de Gigabyte RX 590 var.

O zaman PSU'dan 500W yetmez o ekran kartına.

Geri