PC Tekte marş almıyor :D

Wilot

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
180
Merhabalar, önceki konularıma bakacak olan olursa eğer baştan uyarayım saniyelik güç alıp kesiyor konusundaki pc ile şuan aynı pc değildir.

Bilgisayar son 2 gündür falan ilk çalıştırmada açmıyor (fanlar vs. dönüyor pc çalışıyor ekran gelmiyor) güç tuşuna uzun basıp kapatıyorum ve tekrar açınca görüntü vs sıkıntısız bir şekilde geliyor bunun sebebi ne olabilir?

motor inecek hocam normalde 120k sana 150k hayırlı olsun

Merhabalar, önceki konularıma bakacak olan olursa eğer baştan uyarayım saniyelik güç alıp kesiyor konusundaki pc ile şuan aynı pc değildir.

Bilgisayar son 2 gündür falan ilk çalıştırmada açmıyor (fanlar vs. dönüyor pc çalışıyor ekran gelmiyor) güç tuşuna uzun basıp kapatıyorum ve tekrar açınca görüntü vs sıkıntısız bir şekilde geliyor bunun sebebi ne olabilir?
pc yi direk fişten çekip kapattıktan sonra mı böyle oldu

Ram olabilir ilk başta fasboot yapmaya çalışıyıp cortluyor ise anakart ikinci açılışta rami doğrulayıp açıyordur

pc yi direk fişten çekip kapattıktan sonra mı böyle oldu
Hayır taşındım ve taşınırken de pc yi komple söktüm sökmeden önce de önce pc kapattım sonra tamamen kapanmasını bekledim biraz psu dan gücü kestim ve daha sonra fişi çektim, kurulumu tekrar yaptığımda da sıkıntı yoktu 2-3gün sonrasında başladı daha yeni

Ram olabilir ilk başta fasboot yapmaya çalışıyıp cortluyor ise anakart ikinci açılışta rami doğrulayıp açıyordur
Ram tam olarak takılı aslında ama bios ayarları ile ilgili bir şeyden kaynaklanabilir mi veya rami garantiye mi göndereyim başka test edebileceğim bir yol var mı? Bir de uzay sistem olarak kurulu sistem şuan ve ekran kartı slotta hafif boşluklu duruyor sallanıyor sabit yerde duruyor ve sürekli sallanmıyor ama elimle vs yaptığımda sallanabiliyor bundan kaynaklı olabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ön panel portlarini düzgün oturt
Uzay sistem olarak kurulu şuan hocam ön panel yok kasayı satacağım havalandırması da aşırı kötü olduğu için kurmak istemedim. yeni kasa alacağım ay başı gibi büyük ihtimalle

Hayır taşındım ve taşınırken de pc yi komple söktüm sökmeden önce de önce pc kapattım sonra tamamen kapanmasını bekledim biraz psu dan gücü kestim ve daha sonra fişi çektim, kurulumu tekrar yaptığımda da sıkıntı yoktu 2-3gün sonrasında başladı daha yeni
aynı sorunla bende karşılaşıyordum bios pilini söküp geri takınca düzeliyordu bi dene istersen

aynı sorunla bende karşılaşıyordum bios pilini söküp geri takınca düzeliyordu bi dene istersen
başka öneride gelirse onları deneyeyim pc açıkken yapabileceğim bir şey varsa eğer, daha sonrasında bios pilini de deneyeceğim

İşlemci inmesi lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,438
Üyeler
183,428
Son üye
Rzgar23
Geri