Pc temizledim görüntü alamıyorum

Bünyamina

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,264
Pc temizledim ama sadece tozunu aldım öyle sağlam temizleme değil görüntü alamıyorum ramları çıkardım taktım yine aynı

hiç bir şekilde söküp takma oldu mu

ekran kartının üstünü ama sadece devre olmayan yerleri
Post automatically merged:

ıslak değildi acaba statiklendi mi
statiklenmiş olabilir ekran kartınızız üstünde panel varmı yoksa direk devreler mi var

Statik elektrik boşaltmayı deneyin, ayrıca bez pek iyi bir yöntem değildir. Kartın üstünde Backplate varsa sorun olmaz, fakat backplate yoksa bez ile temizlenmemeli.

Ayrıca temizlerken sildiğiniz yerlerede dikkat etmelisiniz. En iyi yöntem soğuk hava vurmaktır, veyahut şu nalburlarda satılan ince boya fırçasıdır.

statiklenmiş olabilir ekran kartınızız üstünde panel varmı yoksa direk devreler mi var
devreler var dostum

Statik elektrik boşaltmayı deneyin, ayrıca bez pek iyi bir yöntem değildir. Kartın üstünde Backplate varsa sorun olmaz, fakat backplate yoksa bez ile temizlenmemeli.

Ayrıca temizlerken sildiğiniz yerlerede dikkat etmelisiniz. En iyi yöntem soğuk hava vurmaktır, veyahut şu nalburlarda satılan ince boya fırçasıdır.
peki ne yapmam lazım ekran kartını söküp takayım mı

Windows Sesi var mı? Bip sesi? veya herhangi bir etkileşim bu şekilde anlamak zor hocam.

pc çalışıyor fanlar dönüyor o bip sesi yok

geçende böyle bir şey oldu ekran kartını değiştrmiştim ramlar statiklenmişti

ekran kartını söküp takıp ramları de öyle yapacağım tekrar

Pc temizledim ama sadece tozunu aldım öyle sağlam temizleme değil görüntü alamıyorum ramları çıkardım taktım yine aynı
Benimde başıma gelmişti bu durum. İlk olarak bios pilini çıkarıp dene. Ardından psu kablosunu çekip 20 saniye kadar güç tuşuna basılı tut. Umarım işe yarar.

Benimde başıma gelmişti bu durum. İlk olarak bios pilini çıkarıp dene. Ardından psu kablosunu çekip 20 saniye kadar güç tuşuna basılı tut. Umarım işe yarar.
deneyeceğim hepsini inş sağol dostum

devreler var dostum

peki ne yapmam lazım ekran kartını söküp takayım mı
valla hocam devreler varsa bi tık sıkıntı ama bez kuruysa ciddi bir şey olacağını düşünmüyorum bi sök tak olmazsa bi bilene göstermek lazım o kadar teknik konulara hakim değilim

Geri