Neler Yeni

Pc topladim ama parçaları birleştirmeyi bilmiyorum

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Abdullah
Arkadaşlar istanbul uskudar kısıklı da oturuyorum parçaları topladım ama birleştirmeyi bilmiyorum bu konuda ne yapmalıyım yardımcı olacak varmı

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,981
İsim
Emre siyah
internetten video izleyerek yaparsın zor bir şey değil kendine güvenmiyorum diyorsan bir bilgisayarcıya gidip yaptır yanındayken yaptırt ama.
şu video yardımcı olucaktır

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
chade
youtube da yüzlerce video var hocam bakarak yaparsın inan çok zor değil. mesela recep baltaşın sistem toplama videoları çok güzel oluyor. bilmeme rağmen yine de izliyorum yani belki bir püf noktadan bahseder diye.

Cimbomlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Kayra Onat
Arkadaşlar istanbul uskudar kısıklı da oturuyorum parçaları topladım ama birleştirmeyi bilmiyorum bu konuda ne yapmalıyım yardımcı olacak varmı
güvenilir olsun diyosan vatan

Rogas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Rogas
YouTube den izleyerek başla bilmediğin yerleri fotoğraflı olarak buraya at burdakilerle toplanır hocam

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internetten video izleyerek yaparsın zor bir şey değil kendine güvenmiyorum diyorsan bir bilgisayarcıya gidip yaptır yanındayken yaptırt ama.
şu video yardımcı olucaktır
Kankam daha önce bir kez daha götürdüm bilgisayarcıya yok kardeşim bırak yarın al 3 saat sonra gel 5 saat sonra gel gibi saçma saçma şeyler dönüyor bilgisayarcıya vermek istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

güvenilir olsun diyosan vatan
Kanka vatan sistem mi topluyor Allah aşkına

youtube da yüzlerce video var hocam bakarak yaparsın inan çok zor değil. mesela recep baltaşın sistem toplama videoları çok güzel oluyor. bilmeme rağmen yine de izliyorum yani belki bir püf noktadan bahseder diye.
Reis biyerine zarar veririm pim kırarım falan diye korkuyorum

Reis yardimci olur musun ya

Son düzenleme:

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
chade
Kankam daha önce bir kez daha götürdüm bilgisayarcıya yok kardeşim bırak yarın al 3 saat sonra gel 5 saat sonra gel gibi saçma saçma şeyler dönüyor bilgisayarcıya vermek istemiyorum

bilgisayarcıya verilmez şahsi görüşüm, bir zarar verse uğraş dur. kendin yaparken bozsan en azından benim hatam dersin anca kendine üzülürsün. dikkatli olursan sıkıntı çıkmaz. kimse anasının karnında öğrenmedi toplamayı. işlemcinin alt köşesinde üçgen bir parça olur. aynı üçgen şekil anakartın alt köşesinde de var. o şekli denk getirecek şekilde takıp üstten hafifçe dokunup tam oturup oturmadığını kontrol edersin. oturduysa sıkıntı yok. en çok korkulan kısmı geçtin demektir. sonrası kolay zaten. ramin oturacağı yuva belli. ters takma şansın yok. 2 köşesinden aynı anda eşit güçte bastır tık diye oturur. lego yapar gibi aynı. videolarda bunları çok kez söylüyorlar zaten. ben işlemcinin pinini kırarım ben ekran kartının soketini kırarım vs diye başlarsan hiç yapamazsın zaten.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,527
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ

sistem ne hocam? güncel ddr5 ise çok basit kurulumu. her şey zaten anakartta yazıyor. nereyte ne takacağın

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistem ne hocam? güncel ddr5 ise çok basit kurulumu. her şey zaten anakartta yazıyor. nereyte ne takacağın
Reis sistem şöyle
R7 7800x3d
Rx 7800xt
Msi mag b650 tomahawk
Ddr5 ram falan filan böyle işte

bilgisayarcıya verilmez şahsi görüşüm, bir zarar verse uğraş dur. kendin yaparken bozsan en azından benim hatam dersin anca kendine üzülürsün. dikkatli olursan sıkıntı çıkmaz. kimse anasının karnında öğrenmedi toplamayı. işlemcinin alt köşesinde üçgen bir parça olur. aynı üçgen şekil anakartın alt köşesinde de var. o şekli denk getirecek şekilde takıp üstten hafifçe dokunup tam oturup oturmadığını kontrol edersin. oturduysa sıkıntı yok. en çok korkulan kısmı geçtin demektir. sonrası kolay zaten. ramin oturacağı yuva belli. ters takma şansın yok. 2 köşesinden aynı anda eşit güçte bastır tık diye oturur. lego yapar gibi aynı. videolarda bunları çok kez söylüyorlar zaten. ben işlemcinin pinini kırarım ben ekran kartının soketini kırarım vs diye başlarsan hiç yapamazsın zaten.
Reis valla parca para tutuyor yanlış yaparım diye korkuyorum açıkçası bilgisayarcıya asla götürmem kurmam daha iyi

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,527
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Reis sistem şöyle
R7 7800x3d
Rx 7800xt
Msi mag b650 tomahawk
Ddr5 ram falan filan böyle işte

Reis valla parca para tutuyor yanlış yaparım diye korkuyorum açıkçası bilgisayarcıya asla götürmem kurmam daha iyi
sistem de güncelmiş. takması basit . hafta sonu otur başına . yavaş yavaş yap . emin olana kadar .

TechGuy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Cemil Ciger
Attığın mesajdan bu işlere ne kadar uzak birisi olduğun belli. Sakın bulaşma bilen biri toplasın. İster hatır gönül ister parayla. Kimsenin seni cesaretlendirmesine izin verme, çünkü aksi bir durumda kimse cebinden çıkarıp zararını karşılamaz.

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Abdullah
sistem de güncelmiş. takması basit . hafta sonu otur başına . yavaş yavaş yap . emin olana kadar .
Doğru diyorsun ama bilen birine yaptırmak en mantıklısı galiba

Attığın mesajdan bu işlere ne kadar uzak birisi olduğun belli. Sakın bulaşma bilen biri toplasın. İster hatır gönül ister parayla. Kimsenin seni cesaretlendirmesine izin verme, çünkü aksi bir durumda kimse cebinden çıkarıp zararını karşılamaz.
Reis hiç bilmiyorum bilgisayarla alakalı durumları mekanikciyim ben elektronikten anlamam ki en iyisi bilen birisine gerekirse parayla yaptırmak

Sıvı soğutma falan var çünkü sıkıntılı işler yanlışlıkla pim falan kırarız sikinti çekmeyelim durduk yerde

Forumda yapabilecek arkadaşlar varmı acaba dostlar hiç anladığım birsey değil bios ayarindan falan anlamıyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,717
Üyeler
161,894
Son üye
jackass
Top Bottom