güvenilir olsun diyosan vatanArkadaşlar istanbul uskudar kısıklı da oturuyorum parçaları topladım ama birleştirmeyi bilmiyorum bu konuda ne yapmalıyım yardımcı olacak varmı
Kankam daha önce bir kez daha götürdüm bilgisayarcıya yok kardeşim bırak yarın al 3 saat sonra gel 5 saat sonra gel gibi saçma saçma şeyler dönüyor bilgisayarcıya vermek istemiyoruminternetten video izleyerek yaparsın zor bir şey değil kendine güvenmiyorum diyorsan bir bilgisayarcıya gidip yaptır yanındayken yaptırt ama.
şu video yardımcı olucaktır
Kanka vatan sistem mi topluyor Allah aşkınagüvenilir olsun diyosan vatan
Reis biyerine zarar veririm pim kırarım falan diye korkuyorumyoutube da yüzlerce video var hocam bakarak yaparsın inan çok zor değil. mesela recep baltaşın sistem toplama videoları çok güzel oluyor. bilmeme rağmen yine de izliyorum yani belki bir püf noktadan bahseder diye.
Reis yardimci olur musun yayoutube da yüzlerce video var hocam bakarak yaparsın inan çok zor değil. mesela recep baltaşın sistem toplama videoları çok güzel oluyor. bilmeme rağmen yine de izliyorum yani belki bir püf noktadan bahseder diye.
bilgisayarcıya verilmez şahsi görüşüm, bir zarar verse uğraş dur. kendin yaparken bozsan en azından benim hatam dersin anca kendine üzülürsün. dikkatli olursan sıkıntı çıkmaz. kimse anasının karnında öğrenmedi toplamayı. işlemcinin alt köşesinde üçgen bir parça olur. aynı üçgen şekil anakartın alt köşesinde de var. o şekli denk getirecek şekilde takıp üstten hafifçe dokunup tam oturup oturmadığını kontrol edersin. oturduysa sıkıntı yok. en çok korkulan kısmı geçtin demektir. sonrası kolay zaten. ramin oturacağı yuva belli. ters takma şansın yok. 2 köşesinden aynı anda eşit güçte bastır tık diye oturur. lego yapar gibi aynı. videolarda bunları çok kez söylüyorlar zaten. ben işlemcinin pinini kırarım ben ekran kartının soketini kırarım vs diye başlarsan hiç yapamazsın zaten.Kankam daha önce bir kez daha götürdüm bilgisayarcıya yok kardeşim bırak yarın al 3 saat sonra gel 5 saat sonra gel gibi saçma saçma şeyler dönüyor bilgisayarcıya vermek istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka vatan sistem mi topluyor Allah aşkına
Reis biyerine zarar veririm pim kırarım falan diye korkuyorum
Reis yardimci olur musun ya
sistem ne hocam? güncel ddr5 ise çok basit kurulumu. her şey zaten anakartta yazıyor. nereyte ne takacağınKankam daha önce bir kez daha götürdüm bilgisayarcıya yok kardeşim bırak yarın al 3 saat sonra gel 5 saat sonra gel gibi saçma saçma şeyler dönüyor bilgisayarcıya vermek istemiyorum
Kanka vatan sistem mi topluyor Allah aşkına
Reis biyerine zarar veririm pim kırarım falan diye korkuyorum
Reis yardimci olur musun ya
Reis sistem şöylesistem ne hocam? güncel ddr5 ise çok basit kurulumu. her şey zaten anakartta yazıyor. nereyte ne takacağın
Reis valla parca para tutuyor yanlış yaparım diye korkuyorum açıkçası bilgisayarcıya asla götürmem kurmam daha iyibilgisayarcıya verilmez şahsi görüşüm, bir zarar verse uğraş dur. kendin yaparken bozsan en azından benim hatam dersin anca kendine üzülürsün. dikkatli olursan sıkıntı çıkmaz. kimse anasının karnında öğrenmedi toplamayı. işlemcinin alt köşesinde üçgen bir parça olur. aynı üçgen şekil anakartın alt köşesinde de var. o şekli denk getirecek şekilde takıp üstten hafifçe dokunup tam oturup oturmadığını kontrol edersin. oturduysa sıkıntı yok. en çok korkulan kısmı geçtin demektir. sonrası kolay zaten. ramin oturacağı yuva belli. ters takma şansın yok. 2 köşesinden aynı anda eşit güçte bastır tık diye oturur. lego yapar gibi aynı. videolarda bunları çok kez söylüyorlar zaten. ben işlemcinin pinini kırarım ben ekran kartının soketini kırarım vs diye başlarsan hiç yapamazsın zaten.
sistem de güncelmiş. takması basit . hafta sonu otur başına . yavaş yavaş yap . emin olana kadar .Reis sistem şöyle
R7 7800x3d
Rx 7800xt
Msi mag b650 tomahawk
Ddr5 ram falan filan böyle işte
Reis valla parca para tutuyor yanlış yaparım diye korkuyorum açıkçası bilgisayarcıya asla götürmem kurmam daha iyi
Doğru diyorsun ama bilen birine yaptırmak en mantıklısı galibasistem de güncelmiş. takması basit . hafta sonu otur başına . yavaş yavaş yap . emin olana kadar .
Reis hiç bilmiyorum bilgisayarla alakalı durumları mekanikciyim ben elektronikten anlamam ki en iyisi bilen birisine gerekirse parayla yaptırmakAttığın mesajdan bu işlere ne kadar uzak birisi olduğun belli. Sakın bulaşma bilen biri toplasın. İster hatır gönül ister parayla. Kimsenin seni cesaretlendirmesine izin verme, çünkü aksi bir durumda kimse cebinden çıkarıp zararını karşılamaz.