Coler master olan +2000tl kusur sogutma secenegindeml 240 neye giriyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
geçmiş olsun
Coler master olan +2000tl kusur sogutma secenegindeml 240 neye giriyor?
geçmiş olsun
Sıvı soğutma.ml 240 neye giriyor?
Gecmis olsun abim dikkat et Allah sifa versin saglik olsun iyileste gerisi onemli degilYok rahatsızım bu ara sporda sakatlık geçirdim sol omzumda kas zedelenmesi var buz tedavisi ve ilaç alıyorum gidemedim maalesef.
Sistem bu haliyle ne kadar oluyorHocam eklenmesi gerekekn bir şey var mı?Alıntıyı görüntüle
Hocam buna bir bakar mısın ne eklene bilir?Hocam eklenmesi gerekekn bir şey var mı?Alıntıyı görüntüle
Sistem bu haliyle ne kadar oluyor
Toplam | 44,809 TL |
---|
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun hepinizden bakalım bu halimle bile spora gidiyorum ara vermedim zorlamiyorum fazla ama eski gücüm yok sol kolumda umarım en kısa zamanda iyileşir moralim acayip bozuk benim böyle şeylerde modum düşüyor ama şükür bu halimize diyorum.Gecmis olsun abim dikkat et Allah sifa versin saglik olsun iyileste gerisi onemli degil
Bütçen ne kadar sistem içinHocam buna bir bakar mısın ne eklene bilir?
Toplam 44,809 TL
şuan yeterli taksitle 53 bine kadar çıkıyor o yüzden normalde 50 kÇok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun hepinizden bakalım bu halimle bile spora gidiyorum ara vermedim zorlamiyorum fazla ama eski gücüm yok sol kolumda umarım en kısa zamanda iyileşir moralim acayip bozuk benim böyle şeylerde modum düşüyor ama şükür bu halimize diyorum.
Bütçen ne kadar sistem için
Butcenizi zorluyorsa sistem yarin baska bie sistem daha bakabiliriz haberiniz olsun su an yatmasam bakalim diyecektimşuan yeterli taksitle 53 bine kadar çıkıyor o yüzden normalde 50 k
Tamamdır uygun bir soğutma ile kullanabilirsin sistemi aslında biraz daha ekran kartı kaliteli olan sistem var ama anakart düşük kalıyor onda Gaming Gen de var MSI Gaming x Trio olan sistemşuan yeterli taksitle 53 bine kadar çıkıyor o yüzden normalde 50 k
fiyat performans a girer mi?Tamamdır uygun bir soğutma ile kullanabilirsin sistemi aslında biraz daha ekran kartı kaliteli olan sistem var ama anakart düşük kalıyor onda Gaming Gen de var MSI Gaming x Trio olan sistem
Fiyat performans diyelim alınır yanibu sistem 10 üzerinden kaç benim baktığım sen bilirsin diye
Anakartin dusuk kalmasi,islemci ve ramin tam performansli calisamamasini saglar degl mi? Normalde 4070ti hazir sistem var gaming gende onu aticaktimFiyat performans diyelim alınır yani
benim alacağım dengeli diye onu seçtimAnakartin dusuk kalmasi,islemci ve ramin tam performansli calisamamasini saglar degl mi? Normalde 4070ti hazir sistem var gaming gende onu aticaktim