Hayirli ugurlu olsun uzun omurlu bir pc olur insallah
benim alacağım dengeli diye onu seçtim
benim alacağım dengeli diye onu seçtim
HEKDHEKEJ hocam cok geride kaldniz siz yeni sistem toplandi guzel bi sekilde42.000 e 3070 li sistem alma.
Heee tamamdır hocam okumamıştım. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın...HEKDHEKEJ hocam cok geride kaldniz siz yeni sistem toplandi guzel bi sekilde
Ram tam çalışır maksimum MHz değerini veriyorsa ama işlemci için faz yapısı devreye giriyor bunda 8 pin var sadece ileride işlemci upgrade etmek isterse atıyorum 7800x3d aldı bu anakart onu besleyemez ısı ve performans problemleri oluşabilir.Anakartin dusuk kalmasi,islemci ve ramin tam performansli calisamamasini saglar degl mi? Normalde 4070ti hazir sistem var gaming gende onu aticaktim
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.gaming.gen.tr/urun/3599...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ sistem buydu bu arada
benim sistemin sorunu var mı?Ram tam çalışır maksimum MHz değerini veriyorsa ama işlemci için faz yapısı devreye giriyor bunda 8 pin var sadece ileride işlemci upgrade etmek isterse atıyorum 7800x3d aldı bu anakart onu besleyemez ısı ve performans problemleri oluşabilir.
Hayır yok sıkıntı yapamayacaktir sana uzun bir sürebenim sistemin sorunu var mı?
vatan yine vatandaşa geçiriyor demek isterdim ama yazdığınız şeyleri okudum iyikide almamışsınız hocam çok iyi yapmışsınızvatandan şöyle bir pc ayarladım bi bakabilir misiniz eksik falan varsa
Vallahi vatanın yaptığı düpedüz soygun.vatan yine vatandaşa geçiriyor demek isterdim ama yazdığınız şeyleri okudum iyikide almamışsınız hocam çok iyi yapmışsınız
Sağ olun valla hepinizin sayesindevatan yine vatandaşa geçiriyor demek isterdim ama yazdığınız şeyleri okudum iyikide almamışsınız hocam çok iyi yapmışsınız
Ciddende öyleymiş.Vallahi vatanın yaptığı düpedüz soygun.