Çözüldü✓ Pc topladım fikrinizi merak ediyorum

Bütçen en fazla kaç bin ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi kasayı önerirdiniz siz f/p
Corsair 3000d

Şu an n11 de indirim yok mu ben mi yanlış biliyorum. Kupon ile o açığı kapatırsın. Bütçede sorun varsa

Corsair 3000d

Şu an n11 de indirim yok mu ben mi yanlış biliyorum. Kupon ile o açığı kapatırsın. Bütçede sorun varsa
en fazla 45bin tüm sistem suan 42 falan tutuyor

Corsair 3000d

2500 tl o kasa toplam 5300 tl ye denk geliyor kasa psu

Kral naçizane tavsiyem 7800 XT nitro modeli için 2 bin daha koyar mısın

en fazla 45bin tüm sistem suan 42 falan tutuyor

2500 tl o kasa toplam 5300 tl ye denk geliyor kasa psu
Kısalım mı biraz

Kral naçizane tavsiyem 7800 XT nitro modeli için 2 bin daha koyar mısın

Kısalım mı biraz
o kasayı psu yu ekleyip dediğiniz modeli alınca tam 45 civarı oluyor ama nitrosu yeterince performans farkı sağlayacak mı bana emin değilim bütçe ucunda yani,

Nitro alırsan daha serin çalışır. Emin ol buna değer

Hazır sistem alsan neyse. Parçalar senin elinde. PSU biraz kaliteli oldu aslında. MSI 650 w mi yapsak ne yapsak

Nitro alırsan daha serin çalışır. Emin ol buna değer

Hazır sistem alsan neyse. Parçalar senin elinde. PSU biraz kaliteli oldu aslında. MSI 650 w mi yapsak ne yapsak
serin olması ne işe yarıyor

Şimdi kasadaki hava akışı, işlemci için kule tipi soğutucu, ekran kartındaki fanlar ve serin kalması, anakart üzerindeki soğutucu blok bunların hepsi sistemin daha serin çalışması, performans kaybı olmaması ve uzun süreli kullanım için önemli detaylar diyelim.

Şimdi kasadaki hava akışı, işlemci için kule tipi soğutucu, ekran kartındaki fanlar ve serin kalması, anakart üzerindeki soğutucu blok bunların hepsi sistemin daha serin çalışması, performans kaybı olmaması ve uzun süreli kullanım için önemli detaylar diyelim.
saphireye forumlarda yandı demişler nitdrosunu bilmiyorum ama gigabyte pulse varken saphire nitro mantıklı mı mesela markasıda değişiyor çünkü

Kral pulse iyi bir model değil. Net alınmaz. Ben almazdım. nitro için ise tam tersini düşün. En alınabilir kaliteli model. Birine nitro alınır mı dersen tabii ki alınır der. Pulse için kararsız kalır. O yüzden araştırabilirsin. Nitro en harika modeldir.

Kral pulse iyi bir model değil. Net alınmaz. Ben almazdım. nitro için ise tam tersini düşün. En alınabilir kaliteli model. Birine nitro alınır mı dersen tabii ki alınır der. Pulse için kararsız kalır. O yüzden araştırabilirsin. Nitro en harika modeldir.

bütçe olarak gigabyte daha iyi sonuçta para ekleyemem diyor

Geri