Neler Yeni

PC toplama 3060 ti amd ryzen 6700xt

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
Aynen eline veriyor 6600 3060 in 8gb modeline. Aralarinda fark cok . Ayrica cok az bir FPS icin lanet AMD kart almazdim. F/P olarak avantajli desen tamam derim de yani 6600 e 3060 dan iyi demek fanboyluk. Sirf cok az bir performans icin kimse AMD ile ugrasmak istemez. Zaten 12Gb versiyonda senin tabirinle eline veriyor 6600 un.
Dostum Sen Bi google ye gir bi Amd Mi nvidia mi Arastir Bi bak Sonuclara Oyle Gel Konusalim.
boş boğaz yapmakla olmuyor o gençler

0:40 saniyeye alın bakayim gerçeklerle yüzleşin

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Uygunsuz davranış
uzunuzun yazıp boş konuşmaktan başka yaptığın bir şey yok şimdi sen oyun oynuyorum diye bilgisayardan anlıyorum diyen eleman triplerinede giriyosundur
Olm ne alaka ben bilgisayardan anliyorum diye bir cumle mi kurdum? Kendini daha savunamiyorsun bile ezik herif. Senin gibi AMD fanboylari cok. Cozulemeyecek bir sorun ciksin da goreyim ben seni. Birde anliyor triplerine giriyormusum aynen kanzi.

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
Umarim sorun yasarsiniz ve asla da cozulmez o zaman gorurum ben sizi.
Bundan sonra da bu amd konularinda tek kelime dahi yazmayacagim insanlar sorun yasadigi zamanda psu cop nvidia fanboyu diye zirlar durursunuz.
haklı olmadığın konuda kendini haklı çıkarmaya çalışırsan olacağı bu sorun yaşasa bile çözecek kişi sen değilsin zaten forumda binlerce kişi var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olm ne alaka ben bilgisayardan anliyorum diye bir cumle mi kurdum? Kendini daha savunamiyorsun bile ezik herif. Senin gibi AMD fanboylari cok. Cozulemeyecek bir sorun ciksin da goreyim ben seni. Birde anliyor triplerine giriyormusum aynen kanzi.
laf geçiremeyince saçma sapan ergen triplerine girmeyi bırak dostum sandığın kadar zeki değilsin çözülemeyecek bir sorunmuş konuştukça batıyorsun :kekw:

123456789

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
arda çakmakçı
Merhabalar sistem toplamayı düşünüyorum
Bi tarafta 3060 ti 8 GB amd ryzen5600x
Bi tarafta amd ryzen 6700 Xt ryzen 5600x
Hangisi alınır sizce. Birde amd alınırsa ısınma yaparmı
oyun oynayacaksan kesinlikle rx6700xt

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
boş boğaz yapmakla olmuyor o gençler

0:40 saniyeye alın bakayim gerçeklerle yüzleşin

Sen sadece Abdullah abinin dediklerine gore yorum yapacaksan isimiz zor zaten. 3060 12 GB azda olsa 6600 den iyi. Rakibi olabilir ama daha iyi demek sacma. Ayrica arada ki fiyat farkinda dolayi 6600 daha mantikli olabilir ama burada ki konu hangisi daha iyi. Sen gidip 6600 3060in eline veriyor dersen bu fanboyluktan baska bir sey olmaz.

haklı olmadığın konuda kendini haklı çıkarmaya çalışırsan olacağı bu sorun yaşasa bile çözecek kişi sen değilsin zaten forumda binlerce kişi var

laf geçiremeyince saçma sapan ergen triplerine girmeyi bırak dostum sandığın kadar zeki değilsin çözülemeyecek bir sorunmuş konuştukça batıyorsun :kekw:
Evet cozulemeyecek bir sorun. Kac kere yuksellttim konuyu kac kisi gormustur allah bilir. Birde zeki triplerine girme diyor ne alak la? Ben neyi hakli cikarayim ki 6600 3060 in eline veriyormus birde. Asil sen hakli cikarmaya calisiyorsun kendini ama yapacak bir sey yok sen bilirsin. Kullanmaya devam et en yakin zamanda kurtulacagim zaten. Birde laf geciremeyince yazmis sana neyin lafini gecireyim ki? Kafan belli ki calismiyor yapacak bir sey yok sen kendini kandirmaya devam et aynen kanki 6600 eline veriyor 3060 in.

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
Sen sadece Abdullah abinin dediklerine gore yorum yapacaksan isimiz zor zaten. 3060 12 GB azda olsa 6600 den iyi. Rakibi olabilir ama daha iyi demek sacma. Ayrica arada ki fiyat farkinda dolayi 6600 daha mantikli olabilir ama burada ki konu hangisi daha iyi. Sen gidip 6600 3060in eline veriyor dersen bu fanboyluktan baska bir sey olmaz.
çünkü bu konuda en iyi bilgi sahibi olan kişi d.a dostum adam yıllardır bu sektörde şimdi sen gelip öyle değil böyle dersen komik duruma düşersin

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Paran bolsa Nvidia al, sabrın ve zamanın bolsa Nvidia al.

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
Evet cozulemeyecek bir sorun. Kac kere yuksellttim konuyu kac kisi gormustur allah bilir. Birde zeki triplerine girme diyor ne alak la? Ben neyi hakli cikarayim ki 6600 3060 in eline veriyormus birde. Asil sen hakli cikarmaya calisiyorsun kendini ama yapacak bir sey yok sen bilirsin. Kullanmaya devam et en yakin zamanda kurtulacagim zaten. Birde laf geciremeyince yazmis sana neyin lafini gecireyim ki? Kafan belli ki calismiyor yapacak bir sey yok sen kendini kandirmaya devam et aynen kanki 6600 eline veriyor 3060 in.
bu kadar fokurma ama kardeşim gerçekleri kabullen böyle ufaktan laf sokmalarını inan hiç iplemiyorum bu arada senin hangi ekran kartını kullandığın zerre umrumda değil geçen forumda sırf nvidia diye 6600 yerine 1050 ti alan kişi gibi yapabilirsin

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
çünkü bu konuda en iyi bilgi sahibi olan kişi d.a dostum adam yıllardır bu sektörde şimdi sen gelip öyle değil böyle dersen komik duruma düşersin
ben daha fazla tartısmayacagım ne biliyorsan onu soyle. insanlara karşı komik duruma da düşen sensin merak etme. Bu forum AMD fanboyu dolu olduğu için normal şeyler. Umarım cozulemeyecek bir sorun yasarsın da oyunlardan sogursun. birde cozumu varmıs aynen var benim açtığım konulara bak bakayim çözebilmişmiyiz. Daha da cevap vermeyeceğim sana sen kendini haklı olarak gör hiç sorun değil ben safece senin sorun yaşamanı bekliyorum. Yaşadığın zaman çözülmez ise görürüm ben seni. Ayrıca olayı başlatanda sensin 6600 3060 in eline veriyor dersen o is sıkıntı. Birde haklı duruma çıkmaya çalışıyor. Her gün en az 1 tane AMD fanboyu ile uğraşıyorum. Sen desen ki 6600 daha F/P bunda sorun yok zaten. Senin başta dediğin komple yanlış birde haklıya oynuyorsun.

Tayfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Tayfun Coşkun
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı İşlemci Ram Monitör Oyun Anakart Kısaca Elimden Geldiği Kadar Herşeyyy
Instagram
tayfunncoskun_
Steam
https://steamcommunity.com/id/TYFN28/
Discord
Dr4KeN#2870
Ozcan Bos Yapiyon dostum Bilgin Olsun Nvidia Alir Git Steamin Ortalamasina Bak Ciddiyim Konu sadece Rx 6600 tüm Amd Kartlar 😂👌 Bende Amd yi yillarca kullandim Tavsiye ederim Bi Ara Nvida Kullan 😂

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Zamanında bende 3060 Tİ ve 6700XT arasında kalmıştım. Çok uzun bir süre performans karşılaştırma videoları seyrettim öyle aralarında aman aman bir fark yok. Aralarında tek fark Vram farkı. Ben 1080P’de kullanacağım için Vram’ide pek sorun etmedim. Stabiliteyi ve yazılım konusundaki başarısından dolayı 3060 Tİ aldım en ufak bir sorun yaşamadım. Bu konuda Nvidia’nın hakkını vermek lazım.

Vakry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cem
Orasi oyle hocam ama kendi fikrimce hazir sistemler icin 18-19K alti disinda yani 4060 bir sistem (indirim harici) alinamayacak paralarda tercih edilebilir. Mesela 15k ya 6650XT sistemler var. Onun yerine 3060 sistem almak daha
Zamanında bende 3060 Tİ ve 6700XT arasında kalmıştım. Çok uzun bir süre performans karşılaştırma videoları seyrettim öyle aralarında aman aman bir fark yok. Aralarında tek fark Vram farkı. Ben 1080P’de kullanacağım için Vram’ide pek sorun etmedim. Stabiliteyi ve yazılım konusundaki başarısından dolayı 3060 Tİ aldım en ufak bir sorun yaşamadım. Bu konuda Nvidia’nın hakkını vermek lazım.
İşte sıkıntı olan durumda o mesela bugüne baktığımızda call of duty mw 2 10 GB a yakın vram kullanıyor aynı şekil resident evil 4 remake full ayarlarda 1080 p de 11 GB kullanıyor bu bugün bile sıkıntı oluyoken 1 sene sonra 2 sene sonra büyük bir sıkıntı olmazmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
ll.Wilhelm
İşte sıkıntı olan durumda o mesela bugüne baktığımızda call of duty mw 2 10 GB a yakın vram kullanıyor aynı şekil resident evil 4 remake full ayarlarda 1080 p de 11 GB kullanıyor bu bugün bile sıkıntı oluyoken 1 sene sonra 2 sene sonra büyük bir sıkıntı olmazmı ?
Hocam siz sistem toplayacaksiniz isterseniz konu açın bütçenize göre yardımci oluruz eğer 3060 ti ile 6700 XT arasında kaldıysan Stabilite istersen 3060 ti saf güç ve VRAM istersen 6700 xt

Top Bottom