Neler Yeni

PC toplama 3060 ti amd ryzen 6700xt

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Eren Pestil
Merhabalar sistem toplamayı düşünüyorum
Bi tarafta 3060 ti 8 GB amd ryzen5600x
Bi tarafta amd ryzen 6700 Xt ryzen 5600x
Hangisi alınır sizce. Birde amd alınırsa ısınma yaparmı
6700XT alın hocam. 6000 serisi kartlarda herhangi bir problem kalmadı neredeyse sıkıntı etmeyin.

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Samet
Amd sıkıntılı evet. En Ufak Seyden Hata Alabilirsin Ancak Çözülemeyecek bir şey Değil. Daha Ucuz Fiyata Daha İyi Performans Veriyor.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Amd sıkıntılı evet. En Ufak Seyden Hata Alabilirsin Ancak Çözülemeyecek bir şey Değil. Daha Ucuz Fiyata Daha İyi Performans Veriyor.
Bazi seyler cozulemiyor. Her seyin cozumu yok maalesef. Ayrica sen wattman olayini hallettin mi noldu?

Vakry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cem
Bende genel olarak hep nvdia kullandım fakat vram meselesi beni korkuttu

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Eren Pestil
Olm ne alaka lan ne alaka. Ben bos yere demiyorum bunlari. Kotu cunku sorun yasiyorum. Daha cevap verecek bir kabiliyetin bile yok. Kisacik cevaplarla gecistir simdide Nvidiaci olduk. Yazik sana daha kendini bile net bir sekilde savunamiyorsun.
Senin sorun yaşaman herkesin yaşayacağı anlamına gelmiyor dostum boş yapmışsın baya. Kuzenimde de 6700XT var 2-3 ay oldu alalı daha hatasını, sıkıntısını görmedi

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Samet
Bazi seyler cozulemiyor. Her seyin cozumu yok maalesef. Ayrica sen wattman olayini hallettin mi noldu?
Evet Hocam. Akım Korumalı Priz Taktım Ve Pro Sürümü Driverdeyim Şuan 1 Haftadır Bir Sorun Yok Ve Galiba Bu Hata Wattman Değildi Uzatma Kablom Kalitesiz Olduğundan Asiri Akimda Kart Kendini Kapatıyordu Diye Düşünüyorum

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Senin sorun yaşaman herkesin yaşayacağı anlamına gelmiyor dostum boş yapmışsın baya. Kuzenimde de 6700XT var 2-3 ay oldu alalı daha hatasını, sıkıntısını görmedi
Demek ki sans isi. Ben sorun yasayanda gordum yasamayanda. Amaci oyun oynamak olan bir insan niye riske atsin ki? Baya bos yapmissin yazmissin birde saka gibisiniz cidden ya. Sen anlat bakayim nasil bos yapmisim. Umarim sorun yasarsiniz ve asla da cozulmez o zaman gorurum ben sizi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bundan sonra da bu amd konularinda tek kelime dahi yazmayacagim insanlar sorun yasadigi zamanda psu cop nvidia fanboyu diye zirlar durursunuz.

heymia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
mERT
6700xt 5600x kullan

Vakry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cem
Demek ki sans isi. Ben sorun yasayanda gordum yasamayanda. Amaci oyun oynamak olan bir insan niye riske atsin ki? Baya bos yapmissin yazmissin birde saka gibisiniz cidden ya. Sen anlat bakayim nasil bos yapmisim. Umarim sorun yasarsiniz ve asla da cozulmez o zaman gorurum ben sizi.
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bundan sonra da bu amd konularinda tek kelime dahi yazmayacagim insanlar sorun yasadigi zamanda psu cop nvidia fanboyu diye zirlar durursunuz.
genel olarak nvdia daha sorunsuz duruyo ama bu bütçelerde fp olarak amd daha mantıklı gibi duruyo ama sistem işi birazda şans işi ama şuan bütçe kısıtlı olduğu için amd daha mantıklı gibi

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Evet

genel olarak nvdia daha sorunsuz duruyo ama bu bütçelerde fp olarak amd daha mantıklı gibi duruyo ama sistem işi birazda şans işi ama şuan bütçe kısıtlı olduğu için amd daha mantıklı gibi
Orasi oyle hocam ama kendi fikrimce hazir sistemler icin 18-19K alti disinda yani 4060 bir sistem (indirim harici) alinamayacak paralarda tercih edilebilir. Mesela 15k ya 6650XT sistemler var. Onun yerine 3060 sistem almak daha mantiksiz olur tabi.

Tayfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Tayfun Coşkun
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı İşlemci Ram Monitör Oyun Anakart Kısaca Elimden Geldiği Kadar Herşeyyy
Instagram
tayfunncoskun_
Steam
https://steamcommunity.com/id/TYFN28/
Discord
Dr4KeN#2870
Amdnin en son guncellemsinde rx 6600 pubg de 70 fps gecmiyor guncellemeyi geri aliyoruz duzeliyor en eski surumune aliyoruz daha iyi performnas veriyor Sunu Kabuk Etmek Lazim Amd Iyi Hos Guzel ama adamlar guncelleme cikartamiyor he guncellemede duzeltcez diye icine ediyorlar Bende 6600 var sifir aldim kullandim sonra gittim ikinci el 3060 aldim rahatlik varnis ya dedim ekran kaydi aliyorum donuyor ediyor amd ayar yapiylrum pc yi yeniden baslariyorum yaotigim ayar sifirliniyor amd hata veriyor bir suru sey sayilir daha

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
Olm ne alaka lan ne alaka. Ben bos yere demiyorum bunlari. Kotu cunku sorun yasiyorum. Daha cevap verecek bir kabiliyetin bile yok. Kisacik cevaplarla gecistir simdide Nvidiaci olduk. Yazik sana daha kendini bile net bir sekilde savunamiyorsun.
uzunuzun yazıp boş konuşmaktan başka yaptığın bir şey yok şimdi sen oyun oynuyorum diye bilgisayardan anlıyorum diyen eleman triplerinede giriyosundur

Tayfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Tayfun Coşkun
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı İşlemci Ram Monitör Oyun Anakart Kısaca Elimden Geldiği Kadar Herşeyyy
Instagram
tayfunncoskun_
Steam
https://steamcommunity.com/id/TYFN28/
Discord
Dr4KeN#2870
Parasi Olan Nvida Kullaniyor Zaten
uzunuzun yazıp boş konuşmaktan başka yaptığın bir şey yok şimdi sen oyun oynuyorum diye bilgisayardan anlıyorum diyen eleman triplerinede giriyosundur
Dostum Sen Bi google ye gir bi Amd Mi nvidia mi Arastir Bi bak Sonuclara Oyle Gel Konusalim.

Top Bottom