PC Toplama (Autocad ve Solid)

Scaredy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
240
iyi akşamlar ben 4000-4200 tl civarında hem autocad hemde solid kullanabileceğim aynı zamanda böyle cs go bf1 tarzı oyunlar oynayabileceğim bi pc istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. (Monitör dahil değil)

iyi akşamlar ben 4000-4200 TL civarında hem autocad hemde solid kullanabileceğim aynı zamanda böyle cs go bf1 tarzı oyunlar oynayabileceğim bi PC istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. (Monitör dahil değil)
Şu an fiyatlar çok yüksek. Acil değilse bir süre daha bekle. Fiyatlar düşünce şu anki bütçene çok daha iyi şeyler alabilirsin.

Hocam doların bu seviyede olduğu bi zamanda mantıksız bir atılım olur

Hocam doların bu seviyede olduğu bi zamanda mantıksız bir atılım olur

Şu an fiyatlar çok yüksek. Acil değilse bir süre daha bekle. Fiyatlar düşünce şu anki bütçene çok daha iyi şeyler alabilirsin.

onu bende biliyorum fakat uzaktan eğitim olduğu günlerde verilen ödevler, dersler yüzünden mecbur kaldığım için mecbur toplayacağım..

onu bende biliyorum fakat uzaktan eğitim olduğu günlerde verilen ödevler, dersler yüzünden mecbur kaldığım için mecbur toplayacağım..
işlemciyle rami birbirini iyi besleyecek şekilde seçmeniz en mantıklısı olacaktır :)

işlemciyle rami birbirini iyi besleyecek şekilde seçmeniz en mantıklısı olacaktır :)

Gaming bir bilgisayar gibi gidemeyebilirim. Autocad ve Solid olunca Intel mi Ryzen (AMD) mi gideceğimi bilemiyorum.

Autocad tekli çekirdek gücüne bakar sanal çekirdeği kullanamaz solid hakkında fikrim yok ama uçuk bir şey gerektirdiğini sanmıyorum tavsiyem 10. nesil ibeklemeniz ay sonu çıakcak.

200 TL aşıyor ama bence değer eğer o kadar aşamıyorsanız ssd düşürüp sonradan hdd ekleyebilirsiniz.

Gaming bir bilgisayar gibi gidemeyebilirim. Autocad ve Solid olunca Intel mi Ryzen (AMD) mi gideceğimi bilemiyorum.
Autocad sadece tek çekirdek perofrmansında ya da kısaca frekanslara bakar diyebilirsin bu yüzden 10. nesili bekleyin.

vatan bilgisayardan bu sistem sizce alınır mı? yada aynı fiyat kısmında önerdiğiniz bir PC varmı (lütfen AMD ekran kartlı olmasın) :)

200 TL aşıyor ama bence değer eğer o kadar aşamıyorsanız SSD düşürüp sonradan HDD ekleyebilirsiniz.

Anladım. SSD konusunda hiç bu markayı duymamıştım birde sapphire pulse 8gb yerine msi armor 8 gb oc kullanılırsa bir değişiklik olur mu?. Ayrıca bu corsair kasa nın 1 tane fanı var içerideki havayı soğuk tutmaya yetebilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,275
Üyeler
189,587
Son üye
yagix40
Geri