Şu an fiyatlar çok yüksek. Acil değilse bir süre daha bekle. Fiyatlar düşünce şu anki bütçene çok daha iyi şeyler alabilirsin.iyi akşamlar ben 4000-4200 TL civarında hem autocad hemde solid kullanabileceğim aynı zamanda böyle cs go bf1 tarzı oyunlar oynayabileceğim bi PC istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. (Monitör dahil değil)
Hocam doların bu seviyede olduğu bi zamanda mantıksız bir atılım olur
Şu an fiyatlar çok yüksek. Acil değilse bir süre daha bekle. Fiyatlar düşünce şu anki bütçene çok daha iyi şeyler alabilirsin.
işlemciyle rami birbirini iyi besleyecek şekilde seçmeniz en mantıklısı olacaktıronu bende biliyorum fakat uzaktan eğitim olduğu günlerde verilen ödevler, dersler yüzünden mecbur kaldığım için mecbur toplayacağım..
Autocad sadece tek çekirdek perofrmansında ya da kısaca frekanslara bakar diyebilirsin bu yüzden 10. nesili bekleyin.Gaming bir bilgisayar gibi gidemeyebilirim. Autocad ve Solid olunca Intel mi Ryzen (AMD) mi gideceğimi bilemiyorum.
Bunlar CPU bazlı uygulama mı?O zaman RYZEN.Gaming bir bilgisayar gibi gidemeyebilirim. Autocad ve Solid olunca Intel mi Ryzen (AMD) mi gideceğimi bilemiyorum.
vatan bilgisayardan bu sistem sizce alınır mı? yada aynı fiyat kısmında önerdiğiniz bir PC varmı (lütfen AMD ekran kartlı olmasın)
AMD R5 3600-DUAL RTX2060 EVO 6GB-PRIME B450M-K-OCZ 500GB NVME-CRUCIAL 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 3600-DUAL RTX2060 EVO 6GB-PRIME B450M-K-OCZ 500GB NVME-CRUCIAL 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
Sapphire Pulse OC 11265-67-20G Radeon RX 580 8GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Crucial CT480BX500SSD1 BX500 480GB 3DNAND SSD Disk : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Crucial CT480BX500SSD1 BX500 480GB 3DNAND SSD Disk : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
![]()
CORSAIR CASE - CC-9011151-EU WITH VS550 PSU OY - PttAVM.com - 2024
CORSAIR CASE - CC-9011151-EU WITH VS550 PSU OYUNCU KASASI 2 YIL CORSAİR TÜRKİYE GARANTİLİ -ADINIZA FATURALI -AYNI GÜN KARGO - 2024www.epttavm.com
200 TL aşıyor ama bence değer eğer o kadar aşamıyorsanız SSD düşürüp sonradan HDD ekleyebilirsiniz.