PC Toplama (Autocad ve Solid)

Anladım. SSD konusunda hiç bu markayı duymamıştım birde sapphire pulse 8gb yerine MSI armor 8 gb oc kullanılırsa bir değişiklik olur mu?. Ayrıca bu Corsair kasa nın 1 tane fanı var içerideki havayı soğuk tutmaya yetebilir mi?
Ssd kaliteli bir ssd hiçbir sorun çıkartrmayacaktır. Ekran kartı konusunda Armor serisinin ısınma problemleri var Pulse tercih etmeniz daha iyi olur. Kasanın hava sirkülasyonu başarılı içi çok serin olmasa da ısınmayacaktır. Sonradan elinize bütçe geçtikçe fan da ekleyebilirsiniz.

Gaming bir bilgisayar gibi gidemeyebilirim. Autocad ve Solid olunca Intel mi Ryzen (AMD) mi gideceğimi bilemiyorum.
AMD Ryzen 5 işlemcili laptop kullanıyorum. Ryzen hakkını veriyor hocam. Ryzenle devam edebilirsiniz :)

Şimdiden iyi çaışmalar

2700x.
B450 PRO 4.
8X2 RAM.
RX 570.
CORSAIR SPEC 05 550W 80+.
240 ssd.

SSD kaliteli bir SSD hiçbir sorun çıkartrmayacaktır. Ekran kartı konusunda Armor serisinin ısınma problemleri var Pulse tercih etmeniz daha iyi olur. Kasanın hava sirkülasyonu başarılı içi çok serin olmasa da ısınmayacaktır. Sonradan elinize bütçe geçtikçe fan da ekleyebilirsiniz.

Şu an için ben bunu arkadaşım için topluyorum o yüzden soruyordum MSI ARMOR 8gb OC kullanıyorum genel olarak kendi benchmarklarımda 50 60 derecen yukarı çıkmadı ve 1400 TL gibi bir fiyata almıştım o yüzden sordum.

AMD Ryzen 5 işlemcili laptop kullanıyorum. Ryzen hakkını veriyor hocam. Ryzenle devam edebilirsiniz :)

Şimdiden iyi çaışmalar
Hocam RYZEN laptop konusunda şuan güçsüz ancak 4.nesil ile laptop konusunda rekabet yapacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,800
Üyeler
189,728
Son üye
Loresta
Geri