MehmetKaraca
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Merhabalar, Bu bileşenler birbirleriyle uyumlu mu?
8500anakart için bios update gerekli . Bu arada tam bütçeniz neydi ?
Verdiğim bileşenlerin siparişini salı günü geçtim amacım ucuza toplamak, Sanırım bios güncelleme konusunda sıkıntı çekicemApu sistem toplamanın amacı ucuza getirmek değil midir?
M2 SSD saçma olmuş. Anakart'a işlemciyi taktığınızda görüntü alamayacaksınız çünkü biosunu güncellemeniz gerekecek. Eğer elinizde 3. Nesil bir işlemci yoksa Asus'a kargolayın onlar günceller. Sistem uyumlu
biraz daha beklemenizi öneririm 6500xt sistemler çıktığında alabilirsiniz bence.6500XT li sistem Fiyatlarının max 10k olacağını tahmin ediyorum
parçaları aldıysanız hayırlı olsun. Elinizde 3. nesil işlemciler yoksa Anakartı gelir gelmez asus servisine yollayın bios güncellerler8500
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Verdiğim bileşenlerin siparişini salı günü geçtim amacım ucuza toplamak, Sanırım bios güncelleme konusunda sıkıntı çekicem
biraz daha beklemenizi öneririm 6500xt sistemler çıktığında alabilirsiniz bence.6500XT li sistem Fiyatlarının max 10k olacağını tahmin ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
parçaları aldıysanız hayırlı olsun. Elinizde 3. nesil işlemciler yoksa Anakartı gelir gelmez asus servisine yollayın bios güncellerler
Çıkartmaz ama keşke daha kaliteli bir PSU alsaydınız.
Ana kart girişleri ile bu bana sıkıntı çıkartırmı peki
yok sıkıntı çıkarmaz
Ana kart girişleri ile bu bana sıkıntı çıkartırmı peki
bu arada işlemciyi 4100 tl den aldıysanız iade etmenizi öneririm. Taksitle almıyorsanız 5600g itopyada 3600 TL ye satılıyor şu andaTeşekkür ederim dönüşleriniz için arkadaşlar, 5 Yıldır intel kullanıyorum Amd toplıyayım dedim fakat hesaba katmadığım şeyler oldu