E egyak34 80+ Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 15 Ocak 2025 #1 İyi günler dostlar yaklaşık 65K TL'ye gaming pc toplamak istiyorum , 65K TL bütçe ile en fiyat performans sistem önerilerinize açığım , saygılar .
İyi günler dostlar yaklaşık 65K TL'ye gaming pc toplamak istiyorum , 65K TL bütçe ile en fiyat performans sistem önerilerinize açığım , saygılar .
asko56 80+ Gold Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 9,443 Reaksiyon skoru 4,309 15 Ocak 2025 #2 egyak34 yazmış: İyi günler dostlar yaklaşık 65K TL'ye gaming pc toplamak istiyorum , 65K TL bütçe ile en fiyat performans sistem önerilerinize açığım , saygılar . Devamı için tıklayın... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
egyak34 yazmış: İyi günler dostlar yaklaşık 65K TL'ye gaming pc toplamak istiyorum , 65K TL bütçe ile en fiyat performans sistem önerilerinize açığım , saygılar . Devamı için tıklayın... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
E egyak34 80+ Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 15 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 asko56 yazmış: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... teşekkür ederim dostum tavsiyeni dikkate alacağım
asko56 yazmış: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... teşekkür ederim dostum tavsiyeni dikkate alacağım