G Griziii 80+ Katılım 12 Eylül 2025 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 1 12 Eylül 2025 #1 Bütçe 150000 150k bütçem var , matrix 9 diye bir çizim programı var onu akıcı ve rahat kullanmak için bir pc toplamak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim
150k bütçem var , matrix 9 diye bir çizim programı var onu akıcı ve rahat kullanmak için bir pc toplamak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim
Shadow™ 80+ Silver Katılım 21 Ağustos 2025 Mesajlar 2,026 Reaksiyon skoru 818 12 Eylül 2025 #2 Dostum İtopya,Gaminggentr,vatan gibi kurumlarla konuşsan daha iyi olmazmı fiyat performans hazır sistem kuracaklarını düşünüyorum.
Dostum İtopya,Gaminggentr,vatan gibi kurumlarla konuşsan daha iyi olmazmı fiyat performans hazır sistem kuracaklarını düşünüyorum.
G Griziii 80+ Katılım 12 Eylül 2025 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 1 12 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 •|Gusion yazmış: Dostum İtopya,Gaminggentr,vatan gibi kurumlarla konuşsan daha iyi olmazmı fiyat performans hazır sistem kuracaklarını düşünüyorum. Devamı için tıklayın... Parçalarla çok bilgim olmadığı için buraya da yazayım demiştim de , sağolasın tavsiye için
•|Gusion yazmış: Dostum İtopya,Gaminggentr,vatan gibi kurumlarla konuşsan daha iyi olmazmı fiyat performans hazır sistem kuracaklarını düşünüyorum. Devamı için tıklayın... Parçalarla çok bilgim olmadığı için buraya da yazayım demiştim de , sağolasın tavsiye için