pc toplamadan anlamıyorum yardımcı olurmusunuz

mstca633

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
80000
80 k bütcem var lakin bana önere bileceginiz bir pc varmı amacım kendim toplayım parça parça almak

sadece oyun yayın usulü düşüne bilirsiniz oyunda takılma istemem fps delisiyim öyle düşünün cvp larınız için tşkler şimdiden

Öncelikle bazı şeylerde ne gibi isteklerinizin olduğunu belirleyelim. İşlemci için amd mi intel mi? Ekran kartı için nvidia mı amd mi tercih edeceksiniz? Kaç tb bir ssd depolama ihtiyacınızı karşılayabilir? Bu 80k bütçeye çevre birimleri dahil mi? Bu gibi sorular cevaplandıktan sonra doğru bir yol haritası çizilebilir.

Öncelikle bazı şeylerde ne gibi isteklerinizin olduğunu belirleyelim. İşlemci için amd mi intel mi? Ekran kartı için nvidia mı amd mi tercih edeceksiniz? Kaç tb bir ssd depolama ihtiyacınızı karşılayabilir? Bu 80k bütçeye çevre birimleri dahil mi? Bu gibi sorular cevaplandıktan sonra doğru bir yol haritası çizilebilir.
hocam performans ve kalite olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 tane hazır sistem var . bütçenize uygun . sadece kasa için bütçeniz bu ise tabi.

kafama yatmadı az araştırdım hocam parça parça önerin varsa gayet güzel ola bilir

2 tane hazır sistem var . bütçenize uygun . sadece kasa için bütçeniz bu ise tabi.

üsteki ilk sistemi al bence gayet güzel o bütçeye göre

hocam performans ve kalite olarak.
80 k bütçeyle kötü seçimler yapmadığın sürece ne alsan zaten kaliteli olacak. Böyle yüksek bütçelerde kendi isteğinize göre özelleştirme yapmanız sistemin içinize sinmesi açısından daha iyi olur. Hâlâ ilk sorduğum soruların cevaplarını bekliyorum.

hocam performans ve kalite olarak

kafama yatmadı az araştırdım hocam parça parça önerin varsa gayet güzel ola bilir
Ucu ucuna 80k yapıyor. Parça parça toplamak biraz maliyetli .
Kasa ve psu daha iyisini almak istiyorum dersen 4070ti super alman gerekir .

7800x3d islemci 12.5k
Anakart 6.3k
Ssd 3.4k dahada düşük alınabilir.

Ram 2x16 6k buda değişiklik yapılabilir.

Kasa ve psu 4.8k
Soğutucu 4.2 k
Ekran. Kartı 42.9 k

üsteki ilk sistemi al bence gayet g
üsteki ilk sistemi al bence gayet güzel o bütçeye göre
araştırmam lazım tşkkler
üzel o bütçeye göre

Ucu ucuna 80k yapıyor. Parça parça toplamak biraz maliyetli .
Kasa ve psu daha iyisini almak istiyorum dersen 4070ti super alman gerekir .

7800x3d islemci 12.5k
Anakart 6.3k
Ssd 3.4k dahada düşük alınabilir.

Ram 2x16 6k buda değişiklik yapılabilir.

Kasa ve psu 4.8k
Soğutucu 4.2 k
Ekran. Kartı 42.9 k
değerlendirip dönüş yapacagım tşkler yorumun için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,464
Üyeler
184,630
Son üye