Leviodas
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
2.el olarak 4060ti rx6800xt veya bütce cıkarsa 4070 gibi kartlara yönelinebilirintel ekran kartı yerine
2.el olarak 4060ti rx6800xt veya bütce cıkarsa 4070 gibi kartlara yönelinebilirintel ekran kartı yerine
Garantisi ve faturası olan ve içi açılmamış ekran kartları almaya çalışın 2 elden
bu gibimi
.2. ele pek güvenemiyorum nasıl test ediceğimi bilmiyorum
zotac marka olanı satan çok dolandırıcı vibe veriyor numara isteyenlere numara bile vermemiş güven kazanmak için hosting firmasının olduğunu söylemişMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu gibimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...otac-geforce-rtx-4060ti-16gb-1254420256/detay
buda var
8 gb 16 gb ?zotac marka olanı satan çok dolandırıcı vibe veriyor numara isteyenlere numara bile vermemiş güven kazanmak için hosting firmasının olduğunu söylemiş
Eğer oyun odaklı düşünüyorsan render gibi işlerle uğraşmam diyorsan 7700xt lerede bakabilirsin birde ekran kartı almadan kutu garanti faturada olsa furmark testine sokulmasını iste satıcıdan minimum 10 dakika 20-30dk olsada olur konu aç ısı değerleri nasıl diye
kaç gb 4060 ti almalıyım8 gb 16 gb ?
almışken 16 almalısın bence ama paran çıkışmıyorsa 7700xt lere bakabilirsin8 gb 16 gb ?
kaç gb 4060 ti almalıyım
AMD ye çok bulaşmak istemiyorum wattman hatasından çok çektim 3600 tl ye aldığım 7500xt yüzünden garantiye gönderiyorum adamlar bana geri gönderiyor 3 kez garantiye yolladım sonunda tamam dediler tabi aradan 5 ay geçti kart fiyatları uçtu muadilini verin dedim elimizde yok dediler aynı parayı geri verdiler 3000 k zarar etmiştimalmışken 16 almalısın bence ama paran çıkışmıyorsa 7700xt lere bakabilirsin
Madem toplamaya döndü bence total bütçe belirleyip hazır sistem bak tek tek pahalı olur. Eski sistemi de çalışır durumda olduğu gibi sat ikinci elden.Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
Intel Arc B580 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci
Hiksemi Future RGB 16 GB 6400 MHz CL32 HSC516U64C4 DDR5 Ram
Şöyle bir şey oldu kasa psu ssd nerde derseniz aslında konu başta yükseltmeydi ama nerdeyse bütün parçalar değiştiği için toplamaya döndü size sormak istediğim (bu işlemciye bir soğutma almalıyım ne alayım uygun fiyatlı olursa ve birde mümkünse güzel rgb si olsu loşmu denir artık acayip parlayan pavyon rgb olmasın yani M2 ssd öneriside lazım son olarak seçtiğim ram iyi midir? alınır mı? 3000TL gibi bir fiyatı var)