Neler Yeni

Pc toplamak şimdi mi daha mantıklı seçimden sonra mı?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
En kötü karar kararsızlıktan iyidir bulduysan al geç tr ekonomisi belli dolar düşmez en iyi ihtimalle sabıt kalır o da mümkün değil o yüzden bence al

Darkone22

80+ Bronze
neye göre buna karar veriyorsunuz?
Ya nasıl neye göre karar veriyorsun sana ne benim fikrimden ? Dolar her gün ortalama 3 kuruş artıyor farkında mısın bilmiyorum. Gerçi değilsin. Azıcık ekonomi profları dinle.Seçimden sonra RTE gelirse neler olacaklarını soyluyorlar

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
C Ş
Yatırım tavsiyesi değil ama sen seçimi bekleme hocam şimdiden ne alıyorsa al seçimden sonra neyin ne olacağı belli değil.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Hocam şu an iç piyasada dolar 21-22 civarında işlem görüyor benim görüşüm seçim sonrasında açıklanan dolar kurunun da bu seviyelere geleceği yönünde siyasi olarak konuşmuyorum ama kur farkı artacağı için fiyatların yükseleceğini düşünüyorum YTD

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Çeyrek altın güzel artıyor ha 2430₺ olmuş bizim burda

Darkone22

80+ Bronze
Hocam şu an iç piyasada dolar 21-22 civarında işlem görüyor benim görüşüm seçim sonrasında açıklanan dolar kurunun da bu seviyelere geleceği yönünde siyasi olarak konuşmuyorum ama kur farkı artacağı için fiyatların yükseleceğini düşünüyorum YTD
Bir kaç arkadaş anlamak istemiyor ekepeliler :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çeyrek altın güzel artıyor ha 2430₺ olmuş bizim burda
Kanka parası olmayan arkadaşların dünyadan haberi yok öyle mi olmuş hıhhg velet don alamıyor bir tarafina bana böyle yazıyor :D her gün onun aldığı aylık harçlık kadar dolar alıyoruz bunlar böyle sürünmeye devam eder :D

13omer13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ömer Güleryüz
Ya nasıl neye göre karar veriyorsun sana ne benim fikrimden ? Dolar her gün ortalama 3 kuruş artıyor farkında mısın bilmiyorum. Gerçi değilsin. Azıcık ekonomi profları dinle.Seçimden sonra RTE gelirse neler olacaklarını soyluyorlar
Herşeyin farkındayım ekonomiyide gayet iyi takip ediyorum dostum. Kahin misin sen? RTE gelirse bu olur KK gelirse bu olur demen saçma.

Top Bottom