Pc toplamalı mıyım

Dobby

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
311
Ailem bu hafta gidip alalım diyor ben ise indirim bekleme taraftarıyım vatandan alıcağım için indirim beklemezsem kazıklanacağım sizce hemen almalı mıyım yoksa beklemelimiyim (evet vatan zorunlu hayır interneten toplamayacağım evet pahalı alacağımı biliyorum )

İstanbul'daysan Donanım Arşivi'nin yeni sistemini bekle incehesap, itopya veya teknobiyotiğe gidip görerek alabilirsiniz.

İndirip beklemek mantıklı. Ben kendi bilgisayarımın ekran kartını vatandan indirimde 350TL'ye almıştım. Normal fiyatı 650TL'ydi

İstanbul'daysan Donanım Arşivi'nin yeni sistemini bekle incehesap, itopya veya teknobiyotiğe gidip görerek alabilirsiniz.
Keşke İstanbul’da olsam ama değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndirip beklemek mantıklı. Ben kendi bilgisayarımın ekran kartını vatandan indirimde 350TL'ye almıştım. Normal fiyatı 650TL'ydi
Doalrdan korkuyorum yoksa beklerim

Bekleme. Kur arttıkça fiyatlar artıcak. İndirim yapılınca da bugünkü fiyata denk gelir neredeyse. Dolar 7.5 olmuş neredeyse. Beklemek mantıksız. N11'den 2070S al. Çok ucuz şuan diğer parçaları alırsın vatandan. Bir parçayı olsun internetten al.

Ailem bu hafta gidip alalım diyor ben ise indirim bekleme taraftarıyım vatandan alıcağım için indirim beklemezsem kazıklanacağım sizce hemen almalı mıyım yoksa beklemelimiyim (evet vatan zorunlu hayır interneten toplamayacağım evet pahalı alacağımı biliyorum )
8 bin tlnin üstünde sistem alacaksan 30 serisini bekle.

Doalrdan korkuyorum yoksa beklerim
Evet doların ne olacağı belli değil artabilir de düşebilir de bilemeyiz.

O zaman mutlaka vatan kdv indirimlerini bekle yoksa çok pahalıya gelir.
Bu sayede daha iyi bir sistem toplayabilirsin.
Teknoloji işi aceleye gelmez.

Bekleme. Kur arttıkça fiyatlar artıcak. İndirim yapılınca da bugünkü fiyata denk gelir neredeyse. Dolar 7.5 olmuş neredeyse. Beklemek mantıksız. N11'den 2070S al. Çok ucuz şuan diğer parçaları alırsın vatandan. Bir parçayı olsun internetten al.
Keşke birleştirmeyi bilsem vatanda KDV indirimi oluyor sence beklemeyeyim mi

%18 düşüyor

hocam vatandan kazıklanmak yerine hiç toplamayın daha iyi.kesinlikle önermiyorum vatanı.

bende kdv indiriminden alacaktım ama gelmedi indirim aylardır
nisan ortasında düşünmüştüm
aylarca bekledim olmadı
da 2 sistem aldım bu yüzden

%18 düşüyor
Ben 2 hafta önce aldım imzadaki sistemi. Ben de efsane cumayı bekleyecektim. Vazgeçtim kur artıyor diye. Şimdi 1000 TL'den fazla zam gelmiş. Ayrıca ekran kartı en kolay montaj yapılan parça. Sadece sokete oturtacaksin bitecek. Ekran kartı hariç vatandan topla. Ekran kartını 2070s al. 3800 TL'ye bedava 2070s.

valla beklesende beklemene değecek bir indirim olacağını düşünmüyorum internetten alacaksan başka ama internetten almayacağım demişsin valla yerinde olsam gidip toplardım bende kardeşime vatandan sistem aldım elinin altında bir garanti olması gayet iyi ama mesela kendime itopyadan aldım geöen kargom geç geldiğinde 1.5 saat hatta kaldım sonra hat kesildi yani canlı bir garanti istiyorsan vatan ideal ama daha ucuz ve daha performanslı bir sistem istiyorasn internetten almakta mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,593
Üyeler
190,770
Son üye
farukelmaci
Geri