Neler Yeni

Pc toplamama yardım edicek (ücret karşılığı yapabilirsiniz)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sefa özdemir
Discord adresim : _qea
Cüzzi bi miktar karşılığında akşam saatlerinde PC toplamama yardım edebilecek bilgili anlayan birisi gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
yiğit
Dostum bilindik bir firmada Sistem toplama bölümünde çalıştım i*opya bilgisayar :)

Sana nasıl yardımcı olabilirim ?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,678
İsim
Emre siyah
Parasız da hallederiz forumda bütçe + istek varsa.

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
Cüzzi bi miktar karşılığında akşam saatlerinde PC toplamama yardım edebilecek bilgili anlayan birisi gerekiyor
Bunun için para harcamayın bütçenizi ve amacınızı yazın yardımcı olalım

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Çağatay
Bütçeni belirtmen ve daha çok ne amaçla kullanacaksan söylemen yeterli ücretsiz forumda yardımcı oluruz, ha diyorsan ki ben yalnızım 2 de sohbet edecek birini arıyorum o zaman eklesinler seni 😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sefa özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında istediğim tam sesli destek 2 saat filan toplamak için zaman ayırabilecek kişiye ihtiyacım var istediğim sistem biraz kafa yorabilir yardım edecek arkadaşa da gönlümden geldiği için yazmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında istediğim tam sesli destek 2 saat filan toplamak için zaman ayırabilecek kişiye ihtiyacım var istediğim sistem biraz kafa yorabilir yardım edecek arkadaşa da gönlümden geldiği için yazmıştım
Geçmiş yazdığım forumlarda var istediğim toplama sistem aslında

Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
hazarcoban

Geçmiş yazdığım forumlarda var istediğim toplama sistem aslında
Buyrun hocam sabaha kadar gece aktif olacağım.İstediğiniz zaman ulasabilirsiniz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,583
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu işi profesyonel şekilde yapıyorum ücretsiz online danışmanlık hizmeti veriyorum ama bu tür hizmetleri sadece haftasonlari yapıyorum hafta içi çalıştığım için vakitlerim pek mümkün olmuyor istersen yazabilirsin

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
EminEric
bence servise götür toplarkende adamın başında durman gerektiğini rica et en azından bir hata olursa o sorumlu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sefa özdemir
Dostum bilindik bir firmada Sistem toplama bölümünde çalıştım i*opya bilgisayar :)

Sana nasıl yardımcı olabilirim ?
Merhabalar discord adresimden bana ulaşma gibi bir şansınız var mıdır acaba.

bence servise götür toplarkende adamın başında durman gerektiğini rica et en azından bir hata olursa o sorumlu
Pc parçaları birleştirmede sorun yaşamıyorum biliyorum tek bilmediğim hangi işlemci hangi anakartla uyumsuz uyumlu veya ramler hangisi f/p yada hangisi hangisini tam destekler o konuda sıkıntı çekiyorum PC parçalarını aldıktan sonra toplamasını ben yaparım dediğim gibi sadece bana parçaları alırken neyin neye alınması gerektiğini yardım edecek birisi

Bütçem 40k İşlemci isteğim 7800x3d evet o bütçeye öyle bi sistem zor ama benim istediğim çoğu şeyden kısıp işlemciye yönelik olması (örneğin 500gb M2 SSD yeterli yada normal anakart 6 7k lık değilde ucuza uyumlu matx anakartlar)

Top Bottom