Neler Yeni

Pc toplayan adam hakkinda

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Arkadaşlar emin olamadkm tam olarak siz pc toplayan adam hakkında ne düşünüyorsunuz güvenli mıdır daha önce alışveriş yapan oldu mu ben tam emin olamadım ama yaptıkları hoş

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Arkadaşlar emin olamadkm tam olarak siz pc toplayan adam hakkında ne düşünüyorsunuz güvenli mıdır daha önce alışveriş yapan oldu mu ben tam emin olamadım ama yaptıkları hoş
Hocam pc toplayan adamin alâları var bu forumda. Lazım ise nasıl bisey istiyorsanız söyleyin toplayalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam pc toplayan adamin alâları var bu forumda. Lazım ise nasıl bisey istiyorsanız söyleyin toplayalım.
Hayır hayır ben İnternet sitesinden bahsediyorum fazlasiyla ucuza sistem vs topluyor ya o mana da
Mesaj otomatik birleştirildi:

20k bütçem var pc toplayabilirsen teşekkür ederim simdiden

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Hayır hayır ben İnternet sitesinden bahsediyorum fazlasiyla ucuza sistem vs topluyor ya o mana da
Refurbished yani yenilenmiş ürün kullanıyorlar. Tabii ne kadar refurbished olur orası tartışılır. 2. Eli 1200 tl ise refurbished i 2 3 bin tl dır o da değmez. 2. El toplayın daha iyi

20k bütçem var pc toplayabilirsen teşekkür ederim simdiden
20k bütçe ile sıfır çok rahat sistem toplarsınız ki hocam ne gerek var böyle yerlere bel bağlamaya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Refurbished yani yenilenmiş ürün kullanıyorlar. Tabii ne kadar refurbished olur orası tartışılır. 2. Eli 1200 TL ise refurbished i 2 3 bin TL dır o da değmez. 2. El toplayın daha iyi

20k bütçe ile sıfır çok rahat sistem toplarsınız ki hocam ne gerek var böyle yerlere bel bağlamaya.
Peki öneriniz varmi hocam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Peki öneriniz varmi hocam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Asus tuf cashback ne tam olarak?
cashback şöyle benim bildiğim kadarıyla susun belirli bi ürünleri oluyor o ürünü aldığında ürünün kutusunda bir kod bulunuyor onu atıyorsun asusa paranın bi kısmını 90 gün içinde geri ödüyorlar baya bi uyguna geliyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
cashback şöyle benim bildiğim kadarıyla susun belirli bi ürünleri oluyor o ürünü aldığında ürünün kutusunda bir kod bulunuyor onu atıyorsun asusa paranın bi kısmını 90 gün içinde geri ödüyorlar baya bi uyguna geliyo
Sag ol aciklama icin dost

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Teşekkür ederim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom