İade et? Alıyorlardır herhalde. Ana konuya dönecek olursak bilmiyorum, daha bilgili olanlar yardım eder.arkadaşlar 1 tane sipariş ettim fakat uyum olmaz dendi ne önerirsiniz
pc icin dualshock alma çoğu oyunu desteklemiyor xbox öneririmarkadaşlar 1 tane sipariş ettim fakat uyum olmaz dendi ne önerirsiniz
Emin ol alıştıktan sonra daha rahat geliyor Pusat Pro'yu öneririm.xbox kullanamıyorum
yapıcak bir şey yok dualshock kolu pc deki oyunların çoğunu desteklemiyor ne yaızkkıxbox kullanamıyorum
O zaman seni uğraştıracak biraz. Ben zamanında Xbox kolu olarak tanıtmak için saatlerimi harcamıştım. Sonra canıma tak etti xbox kolu aldım.xbox kullanamıyorum
Seni baya uğraştıracak bir iş.driver ile xbox gibi göstersem nasıl olur
çok zor bir işlem olur fakat xbox kolu takarsan direk çalışıyor hiç bir şey yapmana gerek kalmadandriver ile xbox gibi göstersem nasıl olur
çok zor bir işlem olur fakat xbox kolu takarsan direk çalışıyor hiç bir şey yapmana gerek kalmadan
valla fake dualschok sipariş ettim ds4 ile bağlarımçok zor bir işlem olur fakat xbox kolu takarsan direk çalışıyor hiç bir şey yapmana gerek kalmadan