Neler Yeni

pc windows yükleyemiyorum

metinsari

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
metin sari
arkadaşlar windowsum gitti ve yeninden yükleyemiyorum ve bi sorun yok usb belleğe yükledim iso dosyasını yükleme ekranına geliyor ondan sonra yüklenecek aygıt bulunamadı diyor ama bios ssd mi görüyor

kamtasya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
zöfer
bir linux kurulum flashı hazırlayın ssdyi fat32 olarak formatlayıp yeniden deneyin

metinsari

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
metin sari
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sanırım yanlış anlattım biraz windows kurulum esnasında ssdi görmüyor yüklenecek aygıt bulunamadı diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarınız hp marka mı?
hayır toplama masaüstü
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir linux kurulum flashı hazırlayın ssdyi fat32 olarak formatlayıp yeniden deneyin
nırım yanlış anlattım biraz windows kurulum esnasında ssdi görmüyor yüklenecek aygıt bulunamadı diyor

DracoMyth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat
daha önce aynı bilgisayar ve diske format attınız mı? driver eksiği var diye düşünüyorum. format usb nizin içerisine rapid storage driver inizida yukleyip, disk bölme ekranında sürücü yükle seçeneğinden usb içerisindeki driverinizi seçip deneyin.

metinsari

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
metin sari
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha önce aynı bilgisayar ve diske format attınız mı? driver eksiği var diye düşünüyorum.
evet attım ama hemen önce değil güncellemelerim de yoktu pc kapandı açtım tekrar ve windows gitti tekrar yüklemek istediğimde sürücü bulunamadı dedi

Top Bottom