PC ye RAM alacagım yardım

Snipool

80+
Reaksiyon skoru
12
pc de 8 gb tek modul ram var yanına bir ram daha alacagım 8 gb. bunun tek modul yazıyormu olması lazım çift modulmu

Eğer 8gb alacaksanız tek modül yazıyor olması gerekir. 8gb çift modül alırsanız 4+4 olur diye düşünüyorum.

Merhaba anlatım bozuluğundan anlayamadım ama ramler zaten tek tek satıyor tek modül veya çift modül görmedim ama 4x2 veya 4x4 gibi yazıyorsa ilk sayı ram gbsi ikincisi adedidir.

Merhaba anlatım bozuluğundan anlayamadım ama ramler zaten tek tek satıyor tek modül veya çift modül görmedim ama 4x2 veya 4x4 gibi yazıyorsa ilk sayı RAM gbsi ikincisi adedidir.
pc de 2 ram slotum var. biirnde 8 gb mevcut. ben diger slot için 8 gb daha alacagım. ramlerde dual yazıyor bazılarında bazılarında tek yazıyor. tek yazılanaı alacagım dimi

CPU-Z yükleyip,Memory kısmının SS'ini atarsan yardımcı oluruz.

Evet tek yazanları alacaksın dual yazanlar 4+4 oluyor yani 2 adet 4gb ram. Eğer dual alırsan bir adet 4gb ramı takacak yerin olmaz.

PC de 2 RAM slotum var. biirnde 8 gb mevcut. ben diger slot için 8 gb daha alacagım. ramlerde dual yazıyor bazılarında bazılarında tek yazıyor. tek yazılanaı alacagım dimi
Evet tek olanı almalısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,278
Üyeler
187,020
Son üye
laves
Geri