PC yeniden başlatınca geç açılıyor

zenci

80+
Reaksiyon skoru
3
Yeni pc aldım ama windows kurulu gelmedi kendim kurdum pc yeniden başlatdım da çok geç açılıyor nedenin bulamadım bana yardımcı olursanız sevinirim bütün driverlar yüklü ama bu sorun var bu ekran da kalıyor

Ekler

• 1e5b10a3-c627-488b-883f-b832c0a798e4.png
    1e5b10a3-c627-488b-883f-b832c0a798e4.png
    9.4 KB · Hit: 226
Dostum kapatınca ve yeniden başlatınca arada açılma hızında bir farklılık olabilir, bu normaldir. Çünkü kapat deyince tam kapanmıyor, Fast Boot'a hazır olarak kapanıyor, ama yeniden başlat deyince Fast Boot olmuyor, o yüzden yeniden başlat deyince kapat demeye göre daha yavaş olabilir, sorun yok.

Yeni PC aldım ama windows kurulu gelmedi kendim kurdum PC yeniden başlatdım da çok geç açılıyor nedenin bulamadım bana yardımcı olursanız sevinirim bütün driverlar yüklü ama bu sorun var
Ssd mi hdd mi var sizde? Ssd ile hdd var ise yanlışlıkla hdd ye kurmuş olabilirsiniz windows u

Dostum kapatınca ve yeniden başlatınca arada açılma hızında bir farklılık olabilir, bu normaldir. Çünkü kapat deyince tam kapanmıyor, Fast Boot'a hazır olarak kapanıyor, ama yeniden başlat deyince Fast Boot olmuyor, o yüzden yeniden başlat deyince kapat demeye göre daha yavaş olabilir, sorun yok.
ama tam 1 saat den önce açılmiyor yeniden başlatdımda

ama tam 1 saat den önce açılmiyor yeniden başlatdımda
Pc açılırsa crystal disk mark ile ssd nin değerlerine bak eğer yakın değerler değilde baya fark olursa o zaman garantiye yollayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 saat çok geç deyil mi m2 ssd için
Reis 5400 rpm hdd için bile çok fazla

1 saat mi? 😳 Bu kesinlikle normal değil. Windows u nasıl kurdunuz? Usb ye hangi yazılım ile yazdınız?
? Sorularıma cevap verirseniz yardımcı olabilirim

PC açılırsa crystal disk mark ile ssd nin değerlerine bak eğer yakın değerler değilde baya fark olursa o zaman garantiye yollayın

Reis 5400 rpm HDD için bile çok fazla

? Sorularıma cevap verirseniz yardımcı olabilirim
ben windows dan oldudan düşünüyorum olabilir mi

Geri