Ssd mi hdd mi var sizde? Ssd ile hdd var ise yanlışlıkla hdd ye kurmuş olabilirsiniz windows uYeni PC aldım ama windows kurulu gelmedi kendim kurdum PC yeniden başlatdım da çok geç açılıyor nedenin bulamadım bana yardımcı olursanız sevinirim bütün driverlar yüklü ama bu sorun var
ssd var windows ssd de kurulu ve ssd m2 3500 okuma 2350 yazma hızı var böle olmaması gerekiyorSsd mi HDD mi var sizde? Ssd ile HDD var ise yanlışlıkla HDD ye kurmuş olabilirsiniz windows u
O zaman @crazyreign in yazdığı gibi olabilir. Bende pc yi ilk açarken ki hız ile yeniden başlatmadaki hız bir değil ama o kadar geç açılmıyor bendessd var windows ssd de kurulu ve ssd m2 3500 okuma 2350 yazma hızı var böle olmaması gerekiyor
ama tam 1 saat den önce açılmiyor yeniden başlatdımdaDostum kapatınca ve yeniden başlatınca arada açılma hızında bir farklılık olabilir, bu normaldir. Çünkü kapat deyince tam kapanmıyor, Fast Boot'a hazır olarak kapanıyor, ama yeniden başlat deyince Fast Boot olmuyor, o yüzden yeniden başlat deyince kapat demeye göre daha yavaş olabilir, sorun yok.
1 saat olması normal değil dostum. Sebebi nedir bilmiyorum amaama tam 1 saat den önce açılmiyor yeniden başlatdımda
1 saat mi?ama tam 1 saat den önce açılmiyor yeniden başlatdımda
1 saat çok geç deyil mi m2 ssd içinO zaman @crazyreign in yazdığı gibi olabilir. Bende PC yi ilk açarken ki hız ile yeniden başlatmadaki hız bir değil ama o kadar geç açılmıyor bende
Pc açılırsa crystal disk mark ile ssd nin değerlerine bak eğer yakın değerler değilde baya fark olursa o zaman garantiye yollayınama tam 1 saat den önce açılmiyor yeniden başlatdımda
Reis 5400 rpm hdd için bile çok fazla1 saat çok geç deyil mi m2 ssd için
? Sorularıma cevap verirseniz yardımcı olabilirim1 saat mi?Bu kesinlikle normal değil. Windows u nasıl kurdunuz? Usb ye hangi yazılım ile yazdınız?
ben windows dan oldudan düşünüyorum olabilir miPC açılırsa crystal disk mark ile ssd nin değerlerine bak eğer yakın değerler değilde baya fark olursa o zaman garantiye yollayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reis 5400 rpm HDD için bile çok fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
? Sorularıma cevap verirseniz yardımcı olabilirim
Windows eğer açılırsa ilk önce crystal disk mark programını indirin. Ve test yapın ilk sıradaki değerleri buraya yollayın. Eğer hiç açılmıyorsa yeniden usb ye temiz bir windows yazın. BUNUN İÇİN WINDOWS UN KENDİ PROGRAMINI KULLANINben windows dan oldudan düşünüyorum olabilir mi
rufus la usb hazırladım bios dan attım1 saat mi?Bu kesinlikle normal değil. Windows u nasıl kurdunuz? Usb ye hangi yazılım ile yazdınız?