Sistem= Ryzen 5600/ Gigabyte b520mk V2 anakart/ 2x16 GB 3600mhz apacer nox ram/ MSI mag A650BN PCIE5 II 650W PSU/Ekran kartı Sapphire RX 6700/gigabyte vision rtx3060ti/Merhaba beyler sorunum oyunlara girince bilgisayarım belli bi müddet oynatıyor ama olur olmadik yerde bı anda oyundan atıyor. Ve bunu birçok oyunda yapıyor CS2 ets rainbow gta5 vs. CS2 de daha nadir yapıyor diğerlerinde mesela GTA da oyunda girdiğim an crash veriyor işin üzücü kısmı şu ekran kartım rx6700 olduğu için güç kaynağı kısmında AMD lerin nazik olduğunu biliyorum buyuzden sorunu çözmek için ilk suphelim PSU oldu eski PSU gamepower 750w dandik biseydi kesin ondandır dedim gittim vatandan MSI MAG aldım sorun çözülmedi sonra direk ekran kartının kendisinden şüphelendim çünkü bazen masaüstüne attığında wattman hatası veriyordu bu yüzden 2 şüpheli olan ekran kartını bugün değiştirerek rtx 3060ti aldım ddu ile tüm eski sürücüleri silip Nvidia sürücülerini kurdum ama oyunlara bu girdim sorun gene kaldığı yerden devam ediyor delirdim resmen bukadar para harcadım ama neden kaynaklandığını hâlâ bulamadim. Bu arada bunları yapmadan önce aklınıza gelebilecek herşeyi denedim eski AMD sürücüleri kurmak, bios güncellemek, chipset güncellemek, Windowstan bazı ayarlar yapmak gibi ama halen devam edince en son ekran kartı çok gözüme batınca onu değiştirdim ve şaka gibi halen oluyor aynı durumu yaşayan varsa bilgilendirirse çok sevinirim.