PC Yükseltme Önerisi

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,891
Merhabalar,meslek liselerine geri ödemesiz burs veriliyordu ve bana da çıktı.Hazirana kadar toplamda 2100TL (Aylık 300TL) olmak üzere bir burs verilecek.Şuanda oyuncu koltuğum yok ama onu ailem alacakmış.İmzadaki sisteme ne önerirsiniz tavsiyelerinizi bekliyorum.

Mecbur sıfır alıcam taksit taksit ödeyeceğim için şuan aklımda sıfır 650w 80plus psu alıp bir kaç ay sonra ekran kartı almak.

@MuratTheFounderOfGariban @James Gg

Valla hocam o sisteme yapılacak çok bir şey yok yani işlemci zaten o anakart için alabileceğiniz en iyi işlemcilerden... K ideğiştirseniz bile hiç bir fark olmayacak... Bence şimdilik anakart+işlemci+ram'i satın onun yerine 3-3,5k civarına anakart ram işlemci üçlüsü alın ileride de ekran kartı alın...

Valla hocam o sisteme yapılacak çok bir şey yok yani işlemci zaten o anakart için alabileceğiniz en iyi işlemcilerden... K ideğiştirseniz bile hiç bir fark olmayacak... Bence şimdilik anakart+işlemci+ram'i satın onun yerine 3-3,5k civarına anakart ram işlemci üçlüsü alın ileride de ekran kartı alın...
Yeni sistem alınacak zaten o yüzden alacağım şeyi yeni sisteme geçiririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lian li beyaz kasa da düşünüyorum.

Yeni sistem alınacak zaten o yüzden alacağım şeyi yeni sisteme geçiririm.

Lian li beyaz kasa da düşünüyorum.
Kasa Modeli?

O kasadan geçirelecek bir şey yok...

Satın direkt

Kasa Modeli?

O kasadan geçirelecek bir şey yok...

Satın direkt
Satmayla hiç uğraşamam lian li veya nzxt beyaz kasa alabilirim yakında hazır sistem alacak zaten ailem alacağım hazır sistemi nzxt kasaya falan geçiririm

PSU almak mantıklı aslında dediğin gibi

Hala tavsiye bekliyorum konuyu görenler fikirlerini paylaşabilir.

Geri