PC Yükseltme Tavsiyesi

Antlers

80+
Reaksiyon skoru
27
Bütçe
3000
Herkese merhaba, şu anda aktif bir sistemim var fakat bazı parçaları değiştirmem gerekiyor ama fazla da bütçem yok şuankileri satıp üstüne para koyup ne alsam ne etsem bilemedim kafam çok karıştı. Bütçe şu anlık kenarda 2-3K kadar var öğrenciyim elimden bir şey gelmiyor. Mesajlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
Sistemim
İşlemci Ryzen 5 5600.
Ekran kartı RX 580 8 GB.
RAM 2x8 16 GB 3200MHz.
Anakart A320M S2H.
SSD 250GB + 1TB HDD.
PSU 600W Everest.
Egzoz fanlar: Rampage 12mm.
İşlemci fan: Rampage Frosty-r
Fikrimce SSD ve işlemci soğutucu değiştirmem gerekiyor ama kasamı da değiştirmek istiyorum kontrol edilen RGB fanlar çok hoşuma gidiyor ekran kartı RX 6700 XT düşünüyorum ama şu an ona da bütçe çıkmıyor.
Not: Tüm parçalar İstanbul içi 2. el olacak.

Ssd değişme sata tak 480gb falan diğeri kalsın. Soğutucu thermalright phantom spirith geleceğe yatırım niyetine al ama senin yerinde olsam soğutucu cok kotu degerler vermiyorsa ekran kartına biriktirirdim

Hocam işlemci 75 derece falan görüyor alayım mı soğutucu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ssd değişme sata tak 480gb falan diğeri kalsın. Soğutucu thermalright phantom spirith geleceğe yatırım niyetine al ama senin yerinde olsam soğutucu cok kotu degerler vermiyorsa ekran kartına biriktirirdim
Önceliğim ekran kartı olacaksa ne almamı önerirsiniz rx 6700 xt 2. El 8k olmuş

O PSU nasıl 5600 ile rx580 besliyor 12b çıkış 480watt mi neydi verimsiz bı psu

75 derece yuk altinda gayet guzel ekran kartına biriktir

Ben garantili pulse Rx6700xt 7800tl bu ay sattım

Bu bütçeye 500gb ssd ve geri kalanı ekran kartına ayırmak en mantıklısı bence. İşlemcin iyi ramin de yeterli olduğu için diğer hiçbir şey fps olarak sana gözle görülür bir katkı sağlamayacak

Ben garantili pulse Rx6700xt 7800tl bu ay sattım
Hocam bu ekran kartını 2k ya satsam yine çıkmıyor para tüm yaz tatili çöp olucak

Bu bütçeye 500gb ssd ve geri kalanı ekran kartına ayırmak en mantıklısı bence. İşlemcin iyi ramin de yeterli olduğu için diğer hiçbir şey fps olarak sana gözle görülür bir katkı sağlamayacak
Hocam almışken 1 tb alayım diyordum aslında 500 mü alayım

Herkese merhaba, şu anda aktif bir sistemim var fakat bazı parçaları değiştirmem gerekiyor ama fazla da bütçem yok şuankileri satıp üstüne para koyup ne alsam ne etsem bilemedim kafam çok karıştı. Bütçe şu anlık kenarda 2-3K kadar var öğrenciyim elimden bir şey gelmiyor. Mesajlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
Sistemim
İşlemci Ryzen 5 5600.
Ekran kartı RX 580 8 GB.
RAM 2x8 16 GB 3200MHz.
Anakart A320M S2H.
SSD 250GB + 1TB HDD.
PSU 600W Everest.
Egzoz fanlar: Rampage 12mm.
İşlemci fan: Rampage Frosty-r
Fikrimce SSD ve işlemci soğutucu değiştirmem gerekiyor ama kasamı da değiştirmek istiyorum kontrol edilen RGB fanlar çok hoşuma gidiyor ekran kartı RX 6700 XT düşünüyorum ama şu an ona da bütçe çıkmıyor.
Not: Tüm parçalar İstanbul içi 2. el olacak.
Ekran kartı upgrade

Hocam bu ekran kartını 2k ya satsam yine çıkmıyor para tüm yaz tatili çöp olucak

Hocam almışken 1 tb alayım diyordum aslında 500 mü alayım
Ekran kartı sahibinden bakma Facebook kovala ben ekarti kargo dahil 6,4-6,5 ne almıştım şimdi 7.8 gitti. Takip et mantıklı fırsat kart görürsen al

Ekran kartı sahibinden bakma Facebook kovala ben ekarti kargo dahil 6,4-6,5 ne almıştım şimdi 7.8 gitti. Takip et mantıklı fırsat kart görürsen al
Facebook da var mı hocam öyle şeyler valla ilk defa duydum nasıl güvenicez ki kargo için falan bi de rx 6600 önermişlerdi sizce onu mu alsam

Facebook da var mı hocam öyle şeyler valla ilk defa duydum nasıl güvenicez ki kargo için falan bi de rx 6600 önermişlerdi sizce onu mu alsam
Facebook gruplarinda ref olayı oluyor öyle alabilirsin. Rx6700xt aşağısını önermem sende PSU onu besleyemez onu da yazayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,283
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri