PC Yükseltme tavsiyesine ihtiyacım var

Ourcann

80+
Reaksiyon skoru
1
ekran kartı GeForce RTX 3060 EAGLE OC 12GB GDDR6
işlemci Intel i5-11400F
Anakart PRİME H510M-E
ram 16gb
sistem özelliklerim bunlar sistemimi biraz daha yükseltmek istiyorum sadece ram yükselterek oyunlarda fps artışı alabilirmiyim
yada başka tavsiyeleriniz varsa yazabilirmisiniz

işlemci Intel i5-11400F
Anakart PRİME H510M-E
ram 16gb
sistem özelliklerim bunlar sistemimi biraz daha yükseltmek istiyorum sadece ram yükselterek oyunlarda fps artışı alabilirmiyim
ana kart , ram ve işlemciyi yükseltmen yeter ortalama 14k tutar ekran kartın hala çok iyi ihtiyacın yok.

Bu sisteme upgrade yapmak manasız olur.

işlemci Intel i5-11400F
Anakart PRİME H510M-E
ram 16gb
ram arttırsanız sadece akıcılı kartar ciddi fps artışı olmaz zaten sisteme güncelleme yerine daha güncel bir sistem için birikim yapmak mantıklı olur

CS2 DE ORTALAMA 140 FPS ALIYORUM NORMALMİ 3060 IN TESTLERİNE BAKTIĞIMDA GENELDE 240 ÜZERİ BENDE BELKİ RAM VE İŞLEMCİYİ YÜKSELTİRSEM FPS ARTAR DİYE DÜŞÜNDÜM. ACABA SİSTEMDE BAŞKA BİR SORUNMU VAR

işlemci Intel i5-11400F
Anakart PRİME H510M-E
ram 16gb
hocam amd ye geçmek mantıklı malum intelin ne kadar geride olduğu oyunda oyun konusunda 7500f li 6000 mhz ramli ddr5 bir setup a geçilebilir ekran kartınız kalsın iyi olur daha gider zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam amd ye geçmek mantıklı malum intelin ne kadar geride olduğu oyunda oyun konusunda 7500f li 6000 mhz ramli ddr5 bir setup a geçilebilir ekran kartınız kalsın iyi olur daha gider zaten
tabi kendi parçalarınızıda elden çıkarırsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,877
Üyeler
184,068
Son üye
samettt26
Geri