Pc'de Açılmama Sorunu

Oxyce

80+
Reaksiyon skoru
8
Bilgisayarı Açarken Önce Başlat tuşuna Basıyorum Sonra Reset Tuşuna Basarak Açıyorum Eğer Resete Basmassam Açılmıyo Boşlukta Kalıyo Ön panel Switch lerini Söktüm Sadece Powerı Bırakınca Normal Çalışıyo Bunun Sebebi Nedir

Bilgisayarı Açarken Önce Başlat tuşuna Basıyorum Sonra Reset Tuşuna Basarak Açıyorum Eğer Resete Basmassam Açılmıyo Boşlukta Kalıyo Ön panel Switch lerini Söktüm Sadece Powerı Bırakınca Normal Çalışıyo Bunun Sebebi Nedir
aynı sorun bi kaç sene evvel bende de vardı anakartım arızalanmış değiştirmem gerekmişti.

malaasef anakarta elveda etmen gerekiyor yeni alman gerekiyor ama anakartta sıkıntı olmayabilir araştır bulursun hemen anakart alma

Bios ayarlarını sıfırlayın, varsa güncelleme yapın. Anakart üzerinde ayarlanması gereken herhangi bir switch falan varsa, kullanma kılavuzuna göre ayarlayın. Kabloların doğru takıldığından emin olun.

@Baihu @Manhunt @brkdidin Arkadaşlar Ama Bütün Ön Switchleri Söküp Sadece Powerı Takınca Hiçnir Sorun Olmuyor Şu An Bios Güncelliyicem Eğer Sorun Devam Ederse Belli Bir Süre Reset Tuşunu Çıkartıp Kullanırım Yada İtopyayı Arayıp Garantiye yollarım

@Baihu @Manhunt @brkdidin Arkadaşlar Ama Bütün Ön Switchleri Söküp Sadece Powerı Takınca Hiçnir Sorun Olmuyor Şu An Bios Güncelliyicem Eğer Sorun Devam Ederse Belli Bir Süre Reset Tuşunu Çıkartıp Kullanırım Yada İtopyayı Arayıp Garantiye yollarım
Bence çok vakit kaybetmeden iade edin.

Anakartınızın üzerindeki BIOS pilini sökün 5-10dk kadar bekledikten sonra takın. Sorun çözülmezse garantiye göndermekten başka çareniz yok.

Anakartınızın üzerindeki BIOS pilini sökün 5-10dk kadar bekledikten sonra takın. Sorun çözülmezse garantiye göndermekten başka çareniz yok.
Az önce bios upgrade yapar gibi yaptım tekrar denedim bios upgradlameden ve düzeldi Eğer devma Ederse Zaten İtopyaya Bildirdim Dediğim Gibi devam ederse garantiye yollarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlgilenen Bütün Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum Yakşamlar

Geri