Eren Cem Gücin
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
normalde valoda 200-250 arası fps alırken birden fps drop almaya başladım.çözümü ne olabilir veya işlemci öneriniz var mıdır?format en mantıklı çözüm mü
benimde öylenormalde valoda 200-250 arası fps alırken birden fps drop almaya başladım.çözümü ne olabilir veya işlemci öneriniz var mıdır?format en mantıklı çözüm mü![]()
Hocam ssd öneri var mıhocam sistem iyi işlemcide gayet iyi upg gerek yok ssd yüzünden olabilir fps düşmeleri ani oluyorsa
Bu sorun ekran kartı sürücüsünü güncelleyince mi başladı hocam?normalde valoda 200-250 arası fps alırken birden fps drop almaya başladım.çözümü ne olabilir veya işlemci öneriniz var mıdır?format en mantıklı çözüm mü![]()
benimde ryzen 3 1300x var valorantta 150 fps arası alıyorum ve aşırı drop var 50 - 80 arası fps lere düştüğü oluyor valorant harbi garip oyunnormalde valoda 200-250 arası fps alırken birden fps drop almaya başladım.çözümü ne olabilir veya işlemci öneriniz var mıdır?format en mantıklı çözüm mü![]()
Bu sorun ekran kartı sürücüsünü güncelleyince mi başladı hocam?büyük ihtimal hocam çözdüm gibi ama