PC'de parça değişimi anlaşılır mı

theraven

80+
Reaksiyon skoru
17
Merhaba bir toplama pc var bu pcdeki daha önceden kullanılan bi parça değiştirildi mi öğrenme şansımız var mı
mesela her şey ilk parçalarla duruyor ama ssd'si değiştirilmiş bunu öğrenmenin bir yolu var mı ?
hertürlü yolundan bahsediyorum polis olsun hacker olsun öğrenebilir mi

Anlaşılır bi halde başına geleni anlatda cevap verelim dostum.

Nasıl yani hocam Bir liste var elinde bu listedeki parçaları satın aldın topladın oynamaya hazır pc var elinde. Sonradan mı değişimden bahsediyorsun aynı model sokulup kullanılmış bir model filanmı.

Nasıl yani hocam Bir liste var elinde bu listedeki parçaları satın aldın topladın oynamaya hazır pc var elinde. Sonradan mı değişimden bahsediyorsun aynı model sokulup kullanılmış bir model filanmı.
evet bir sistem alıcam ama kişiden şüpheliyim polis yakınıma götürme şansımda var ben öğrenebilir miyim yada ona götürsem o öğrenebilir mi bilişim uzmanı

Aygıt takılır bios tanır , aygıt değişir bios yeni aygıtın bilgisini tanır sadece , isletim sisteminde ise anca ekran karti gibi sürücü indirme ihtiyaci duyulan aygıtların varsa eski sürücülerinden bi tahmin elde edilebilir belki , harici pekde bilgi sahibi olabileceğini sanmıyorum , tabi ben düz sistem toplayip sorunlarımi cozmeye calisan kullanıcıyım , belki işin ehli bir kişi ilgili dosyaları inceleyerek varsa bilgi edebilir .

Aygıt takılır bios tanır , aygıt değişir bios yeni aygıtın bilgisini tanır sadece , isletim sisteminde ise anca ekran karti gibi sürücü indirme ihtiyaci duyulan aygıtların varsa eski sürücülerinden bi tahmin elde edilebilir belki , harici pekde bilgi sahibi olabileceğini sanmıyorum , tabi ben düz sistem toplayip sorunlarımi cozmeye calisan kullanıcıyım , belki işin ehli bir kişi ilgili dosyaları inceleyerek varsa bilgi edebilir .
Peki bu bilgiyi hangi parça veriyor anakart mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,664
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri