Neler Yeni

PCDEKİ RESİMLER SİLİNDİ NASIL KURTARABİLİRİM

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
İrfan Yazıcı
Beyler 1 hafta önce pcye format atarken yanlışlıkla resimlerin olduğu d sürücüsünü biçimlendirdim. 15 yıllık resimler gitti onları nasıl geri alabilirim bilenvarmı

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Rüveyda Akın
Format sonrası zor ama biçimlendirilmiş disklerden kalan artıkları bulan uygulamalar var. Ben o şekilde atıyorum 300 fotoğrafın 200'ün kurtarmıştım. Geri kalanı bozuktu. Ama uzun zaman önce yaptığımdan hatırımda bir şey yok. Araştırabilirisin bu şekilde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
İrfan Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Format sonrası zor ama biçimlendirilmiş disklerden kalan artıkları bulan uygulamalar var. Ben o şekilde atıyorum 300 fotoğrafın 200'ün kurtarmıştım. Geri kalanı bozuktu. Ama uzun zaman önce yaptığımdan hatırımda bir şey yok. Araştırabilirisin bu şekilde.
2-3 tane program ile denedim ama bir sonuç bulamadım

CheckMateMaster

80+ Bronze
Beyler 1 hafta önce pcye format atarken yanlışlıkla resimlerin olduğu d sürücüsünü biçimlendirdim. 15 yıllık resimler gitti onları nasıl geri alabilirim bilenvarmı
benim bildiğim dolandırıcılar hdd veya ssd topluyor 2. el geri getiriyorlar banka şifresi felan çıksın diye ama nasıl yapıldığını bilmiyorum ama sonuç olrak getiriliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
İrfan Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim bildiğim dolandırıcılar hdd veya ssd topluyor 2. el geri getiriyorlar banka şifresi felan çıksın diye ama nasıl yapıldığını bilmiyorum ama sonuç olrak getiriliyor
getiriliyor biliyorum ama işte tek soru NASIL ? :)

TahinPekmez

80+ Silver
dosyalar m2 ssd nin icindeyse gitti, eger ssd deyse gelebilir, hdd nin icindeyse sende bil

CheckMateMaster

80+ Bronze

1. Diski Kullanmayı Durdur

Biçimlendirilmiş diske yeni veri yazmamaya özen göster. Yeni veri yazılması, eski verilerin üzerine yazılmasına neden olabilir ve bu da kurtarma şansını azaltır.

2. Veri Kurtarma Yazılımı Kullan

Aşağıdaki ücretsiz veya ücretli yazılımlar, yanlışlıkla biçimlendirilmiş bir diskteki verileri kurtarmaya yardımcı olabilir:

• Recuva (Ücretsiz, temel veri kurtarma için uygun)
  • EaseUS Data Recovery Wizard (Ücretsiz versiyonu sınırlı kurtarma yapar)
  • Disk Drill (Kullanımı kolaydır, birçok formatı destekler)
  • R-Studio (Gelişmiş kullanıcılar için önerilir)

3. Veri Kurtarma Süreci

1. Yazılımı bilgisayarına indir ve yükle. Ancak, yazılımı D sürücüsüne kurma, farklı bir sürücüye kur.
  2. Yazılımı çalıştır ve "Derin Tarama" veya "Deep Scan" seçeneğini kullanarak biçimlendirilmiş D sürücüsünü tara.
  3. Bulunan dosyalar arasında kurtarılabilir resimleri seç ve başka bir sürücüye kaydet (örneğin, harici bir diske). bunları bi dene

TahinPekmez

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,105
Üyeler
162,617
Son üye
Masiv39
Top Bottom