kaandiyebiri
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Ram 32 olaymış tatlı olurmuş
pc hocasının son sistemleri cok bayık video yorumlarına bakıyorum herkes cok iyiymiş gibi bahsediyor cok garipAlıntıyı görüntüle![]()
Sinerji Gloria MSI GeForce RTX5070 Shadow 2X OC 12GB Ryzen 5 7500F 16GB DDR5 500GB NVMe M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji Gloria MSI GeForce RTX5070 Shadow 2X OC 12GB Ryzen 5 7500F 16GB DDR5 500GB NVMe M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Şunlar falanda var attığım linkte baktınız mı onlarada arkadaşlar
![]()
Sinerji Huntsman Sapphire Radeon RX9070XT Pulse Gaming 16GB Ryzen 5 7600 16GB DDR5 500GB NVMe M.2 SSD OEM Paket
Sinerji Huntsman Sapphire Radeon RX9070XT Pulse Gaming 16GB Ryzen 5 7600 16GB DDR5 500GB NVMe M.2 SSD OEM Paket fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Alıntıyı görüntüle
Bot yorum mu atıyor acaba ya daha kötüsü takipçileri pc donanımı hakkında hiçbir fikri yok demek oluyor.pc hocasının son sistemleri cok bayık video yorumlarına bakıyorum herkes cok iyiymiş gibi bahsediyor cok garip
yorumlara baktım bot değilde sanki pek bilmiyorlar gibi bide 40dk de 2000 izlenmiş 117 yorum gelmiş orantısız gibiBot yorum mu atıyor acaba ya daha kötüsü takipçileri donanım hakkında hiçbir fikri yok demek oluyor.
60-40k arası bütçem var alınır mı? yoksa bekliyimiAlıntıyı görüntülehttps://www.sinerji.gen.tr/pc-hocas...gn=pc-hocasi-interstellar&utm_content=youtube
![]()
Sinerji Interstellar MSI GeForce RTX5060Ti Shadow 2X OC PLUS 16GB Ryzen 5 7600 16GB DDR5 500GB NVMe M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji Interstellar MSI GeForce RTX5060Ti Shadow 2X OC PLUS 16GB Ryzen 5 7600 16GB DDR5 500GB NVMe M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
yeni paylaşmış geliştirmeler rezalet duruyor ama genede paylaşayım övmekte gömmekte bizim işimiz ne alınır ne alınmaz öğrenir insanlar.
alma . bekle yaz geliyo burada paylasılır elbet güzel bişe60-40k arası bütçem var alınır mı? yoksa bekliyimi
Bence alma pahalı geldi bana60-40k arası bütçem var alınır mı? yoksa bekliyimi
pc hocası kazanmasın mı kardeşim adam 6 k kendine pay koymuş çok mu ?Bu sistemin aynısı geçen cuma indirimde 49k idi. Ama indirimden sonra eski fiyatına 55k ya geri döndü bir de yetmezmiş gibi zamlayıp 62k yaptılar. Şu an hazır sistem almak isteyen için belki yani belki bir seçenek olabilir.
İncehesap'taydı benim bahsini ettiğim sistem. Diğer bütün sistemler de en az 5-6 ila 10-15k arası zamlandı.
Pahalı ya 5070 sistem bile gelir bu bütçeye beklemeni tavsiye ederim.60-40k arası bütçem var alınır mı? yoksa bekliyimi
Shadow ventus serileri < gainward , o yüzden en ucuz parçalar kullanıyorlar ondandırBir de merak ediyorum MSI ekran kartlarının fiyatları neden en ucuzları genel olarak? Bir sıkıntıları mı oldu? Zamanında bir mimlenme vs.