🔥İndirim Pch 5060tı Sistem Interstellar 53999 Tl

1778603433789.webp

Şunlar falanda var attığım linkte baktınız mı onlarada arkadaşlar

1778603512566.webp

Bir de merak ediyorum MSI ekran kartlarının fiyatları neden en ucuzları genel olarak? Bir sıkıntıları mı oldu? Zamanında bir mimlenme vs.

Alıntıyı görüntüle

Şunlar falanda var attığım linkte baktınız mı onlarada arkadaşlar

Alıntıyı görüntüle
pc hocasının son sistemleri cok bayık video yorumlarına bakıyorum herkes cok iyiymiş gibi bahsediyor cok garip

Bot yorum mu atıyor acaba ya daha kötüsü takipçileri donanım hakkında hiçbir fikri yok demek oluyor.
yorumlara baktım bot değilde sanki pek bilmiyorlar gibi bide 40dk de 2000 izlenmiş 117 yorum gelmiş orantısız gibi

Alıntıyı görüntüle
https://www.sinerji.gen.tr/pc-hocas...gn=pc-hocasi-interstellar&utm_content=youtube

yeni paylaşmış geliştirmeler rezalet duruyor ama genede paylaşayım övmekte gömmekte bizim işimiz ne alınır ne alınmaz öğrenir insanlar.
60-40k arası bütçem var alınır mı? yoksa bekliyimi

Bu sistemin aynısı geçen cuma indirimde 49k idi. Ama indirimden sonra eski fiyatına 55k ya geri döndü bir de yetmezmiş gibi zamlayıp 62k yaptılar. Şu an hazır sistem almak isteyen için belki yani belki bir seçenek olabilir.

İncehesap'taydı benim bahsini ettiğim sistem. Diğer bütün sistemler de en az 5-6 ila 10-15k arası zamlandı.
pc hocası kazanmasın mı kardeşim adam 6 k kendine pay koymuş çok mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,850
Üyeler
196,828
Son üye
TIT4N
Geri