2 adettir hocam.Sistemi aldım sistemde 16gb ram yazıyor ama sipariş özetinde 8gb gözüküyor ram, sizde de öyle mi
Kutuyu açmadan anlayamayız. Kutuyu açana kadarda o adam beklemez. Yani kutu sağlamsa sorun yokta içinde sorun olursa ne olacak adam gider o zamana kadar
öyle bişeymi varmış kutunun içini mi görüyoruz süpermenmiyim ben içinde bir sıkıntı olunca iade almayacaklarmıymış yani
fiyatından 2 tane olduğunu anlayabilirsinSistemi aldım sistemde 16gb ram yazıyor ama sipariş özetinde 8gb gözüküyor ram, sizde de öyle mi
yanında x2 yazarSistemi aldım sistemde 16gb ram yazıyor ama sipariş özetinde 8gb gözüküyor ram, sizde de öyle mi
artık bekleme vakti bu saatten sonra çok daha fazla düşünüp kendimizi yormayalım 10 güne gelir sistemlerKutuyu açmadan anlayamayız. Kutuyu açana kadarda o adam beklemez. Yani kutu sağlamsa sorun yokta içinde sorun olursa ne olacak adam gider o zamana kadar
hangi karta 12 taksit oldu hocamKonuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.ben siparişi verdim.ozellikle 12 taksit olması oldukça cazip ve fiyat olarak da uygun.
Nasıl knk beğendin mi sistemi?yanında x2 yazar
Benim hoşuma gitti hatta arkadaşıma aldıkNasıl knk beğendin mi sistemi?